Keystone logo
ISPED

ISPED

ISPED

Introduktion

Om ISPED

Den sydamerikanske Institut for Forskning og Udvikling - ISPED er en brasiliansk virksomhed med hovedkontor i São Paulo / SP repræsenteret i flere byer i landet gennem partnerskaber med forberedende kurser og andre virksomheder i uddannelsessektoren.

Institutionen søger mere fleksibel adgang til uddannelsesmæssige og faglige erfaringer i andre lande, samt støtte fra den første kontakt til udstedelse og validering af adelsrang.

Omdannelse studerende i dygtige fagfolk i vores land er hovedformålet med ISPED, der søger at holde sig orienteret om den globale markedsplads, især via nye muligheder, at institutionerne i Sydamerika leverer.

Kurserne udbydes søge at opfylde kravene i oprindelseslandene, de brasilianske standarder og især forventninger til vores elever.

MISSION

Tilbyd kultur og faglig udvikling, samt internationale erfaringer fra anerkendte institutioner.

VISION

At øge udbuddet af kurser og blive anerkendt som en moderne og globaliseret virksomhed i verden.

VÆRDIER

Integritet, Respekt og muligheder for arbejdsmarkedet, og dem, der kommer til os med henblik på forbedring og innovative erfaringer; Ansvarlig og bæredygtig aktiv parallelt med en international aftale, som har økonomisk vækst som det vigtigste mål; Innovativ Management med Åben for nye medlemmer og visse faglige og definerede formål; Ambitiøs og Company henvender sig til studerende, samarbejdspartnere og forsikret, så alle har vækst som et mål, der skal nås; Credit forholdet mellem fagfolk som nødvendigt forudsætning for at skabe netværk og avanceret udvikling i vores land.

Om Universidad Autónoma de Asunción

ULA - Universidad Autónoma de Asunción opstod i 1978 med oprettelsen af ​​School of Business Administration (ESAE), med det oprindelige mål at uddanne de menneskelige ressourcer for eksisterende virksomheder i Paraguay.

Med vedtagelsen af ​​tid og tak til billedet af alvoren og efterspørgsel overføres af ULA for at få en uddannelse af høj kvalitet og overkommelige for sin befolkning, ESAE udvidet sin fysiske og akademisk infrastruktur, øge sin tilbyder kurser til andre områder såsom i Social Sciences, jura, humaniora,, sundhed og teknologi.

Fra år 1991 banken gennem dekret nr 11615 af Ministeriet for sit land of Education blev konverteret til universitetet, yderligere at udvide sin liste over eksisterende kurser også kommer til at give sine elever Postgraduate Lato sensu kurser og i snæver forstand.

I øjeblikket ULA har mere end 125 aftaler på verdensplan, være det eneste land anerkendt i USA af ACBSP - Akkrediteringsrådet for Business Schools & Programmer. Ud over denne anerkendelse, ULA har også stor international prestige, overvejes i 2015 af QS bedste universiteter en af ​​de øverste 3 universiteter i Paraguay og opført blandt de mest velegnede i Latinamerika.

For at opnå alt dette ansvar, ULA mission er at fortsætte med at tilbyde en service af høj kvalitet, med passende fysiske ressourcer udtrykkeligt universitetsuddannelse og specialiserede menneskelige ressourcer i deres respektive aktiviteter, og derved bevare sin anerkendelse af bedre uddannelsesmæssige infrastruktur Paraguay.

Om University of Morón

UM er en privat institution, der siden 1960 er dedikeret til undervisning i det akademiske felt. I øjeblikket har 26.000 kvadratmeter af uddannelsesmæssig infrastruktur, 6.000 m² til laboratorier og moderne dit bibliotek faciliteter.

For deres klasseværelser er gået mere end 50.000 kandidater fra et af de 10 eksisterende fakulteter, herunder Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Fagfolk, der arbejder i institutionen er udvalgt omhyggeligt efter deres track record og erfaring, således at uddannelse af høj kvalitet og respekt sejre over alle eksisterende karriere på universitetet.

Universitetet står for det store billede, der forbliver i sin nuværende ledelse. En institution med brede disciplinære mangfoldighed og autentiske demokratiske ånd, der er karakteriseret inden for et andet koncept fra andre private universiteter i Argentina, som giver en moderne opfattelse i overensstemmelse med de behov og krav deres samfund og samfundet, samt sin ekspansion i det internationale uddannelsesmarked scene.

School of Medicine

Dens mål er fokuseret på erhvervsuddannelse inden for videnskab og kunst af medicin, som sigter mod at forstå strukturen af ​​mennesket, sundhedsfremme, forebyggelse og helbredelse af sygdomme.

The School of Medicine bruger for fuldendelsen af ​​sit formål, et solidt videnskabeligt, teknisk og humanistisk, med tilstedeværelsen af ​​de vigtigste efterforskere, en højt kvalificeret fakultet og laboratorier udstyret med den nyeste teknologi i verden.

Institutionen betragtes som en af ​​verdens bedste medicinske universiteter, som sin vicekansler, Dr. Domingo Liotta, er anerkendt verden over som skaberen af ​​den kunstige hjerte. Desuden er det vigtigt at bemærke, at A har den højeste rate af godkendelser til residency tests i Argentina, med tal højere end 70% af sine kandidater.

I øjeblikket ONE er ansvarlig for sundheden for fire millioner indbyggere, gennem besøg af hans elever, derfor institutionen med den største sociale ansvar i det land, hensyn til den offentlige sundhed.

Med disse aktiver, sikrer tilskynde fremtidige læger og andre fagfolk at erhverve og opbygge viden til at styrke det teoretiske grundlag, der er nødvendige for udøvelsen af ​​velrenommerede medicin og ånden i undersøgelsen.

Om National University of Cordoba

UNC - National University of Cordoba begyndte sin karriere i Argentina i midten af ​​det syttende århundrede, da startede sine aktiviteter under navnet Colegio Máximo, hvor hans elever, der i flertallet var religiøs by Cordoba, modtog filosofi og teologi klasser .

Det er netop gennem fødslen af ​​UNC at Argentina begyndte sin historie i undervisningen. Gennem denne institution, som i over 400 år tilbyder sine uddannelsesmæssige tjenester, kan hele byen Cordoba udvikle sig og se, fra denne institution, alumner vende præsidenter.

I øjeblikket UNC er den ældste institution Argentina og måde mere end 110.000 studerende fra forskellige steder gennem de 250 bachelor-og kandidatuddannelser udbydes og anerkendte på verdensplan. Hvert år mere end 1.500 forskningsprojekter knyttet direkte til hende, såvel som 13 gymnasier, 100 forskningscentre, 25 biblioteker og 16 museer.

Det Juridiske Fakultet

Det Juridiske Fakultet og Samfundsvidenskab, UNC er den ældste del af byen, ved siden af ​​den første bygning på universitetet, Colegio Nacional de Monserrat og også de andre bygninger i tiden.

Placeringer

  • São Paulo

    Rua Madre de Deus, 499 – 1°andar Mooca – São Paulo/SP – CEP 03119-000, , São Paulo

Programmer

    Spørgsmål