Keystone logo
Istanbul Medipol University

Istanbul Medipol University

Istanbul Medipol University

Introduktion

I hele det moderne samfunds historie blev universitetets koncept forstået som videnens vugge, et visdomssted og et værksted for menneskeheden. Men kun anvendelsen af sand visdom på den erhvervede viden og beslutningsmønstre kunne sikre menneskers lykke og fremtid. Derfor er målet med Istanbul Medipol University personale at "bane vejen" for at få visdom for alle sine studerende.

For at opnå dette har IMU tilpasset en innovativ lærings- og undervisningsmodel og har skabt et reelt "videnssamfund" af succesfulde akademikere. Hvert medlem af vores fakultet er forpligtet til at uddanne deres studerende i henhold til de virkelige forhold og hjælpe dem med at erhverve de oplysninger og færdigheder, de har brug for til en lys karriere for en lysere fremtid. Informationsteknologier anvendes i vid udstrækning i uddannelsesprocessen. Studerendes lette adgang til multimediebibliotekerne samt deres træning i multiplex- og computerklasseværelser med avanceret udstyr øger kvaliteten af uddannelse og forskning.

En af universitetets vigtigste opgaver er at øge de studerendes mobilitet i udviklingen af den "integrerede" uddannelsesmodel. Ved at etablere e-læringsprogrammer og tilbyde uddannelse uden barrierer for alle vil IMU også have en betydelig indflydelse på udviklingen i regionen. Denne tilgang er afgørende for et universitet, der byder studerende fra hele verden velkommen og respekterer mangfoldighed.

Når vi forbereder vores studerende til et liv med lederskab og tjeneste, ved vi, at det vil være dem, der bestemmer den nærmeste og fjerne fremtid.

Rektor

Mission

Med den uddannelse, det giver, og den forskel, det skaber, vedtager Istanbul Medipol University princippet om at generere personer, der har erhvervet permanente høje kvalifikationer, som har fokus på produktion af videnskab og teknologi, og som kan reagere på stadigt skiftende krav fra samfundet, og det gør det til et ansvar at bidrage til den videnskabelige viden såvel som til samfundets velfærd.

Vision

At være et førende universitet, der vil give retninger til videnskab og samfund med en stærk organisationskultur, en iværksætterånd og en stabil dynamik.

Campus funktioner

Medipol Mega Hospitals Complex

Udover at være et universitetshospital er Medipol Mega Hospitals Complex, som er den største private medicinske investering i Tyrkiet, et medicinsk kompleks bestående af fire separate afdelinger.

Det udmærker sig også som det hospital med det højeste antal filialer i Tyrkiet, herunder General Training Hospital, Onkologi, Cardiothorax Surgery og Dental Hospital. Ikke kun de studerende fra Medicin Tandpleje, Fysioterapi og Rehabilitering, Nursery, Healthcare Management Departments i bacheloruddannelserne, men også de fra Vocational School of Health Service, som har flere ekspertiseområder, får deres træning på dette hospital. Desuden afholdes specialuddannelse i medicin i de yderst veludstyrede klinikker på vores hospital.

Haliç Campus

Haliç (Det Gyldne Horn) Campus er placeret på halvøen i nærheden af Haliç, som er en af de ældste dele af Istanbul, og hvor Unkapanı-broen møder landet. På campus er College of Health Sciences og Fagskoler. Campus har også flere faciliteter.

Kavacık Campus

På begge sider af TEM (Trans-European Motorway), der forbinder Asien og Europa, ligger Kavacıks nord- og sydcampus.

Nord Campus

På Nordcampus ligger den administrative rektorats bygning, Sprogskolen og Erhvervsskoler. Campus dækker også en række faciliteter, herunder et sportscenter, restauranter, sovesal, bibliotek, studiesale, spisesale, laboratorier, parkeringspladser, lægecenter, rådgivningstjeneste og REMER Forskningscenter.

Syd Campus

Sydcampus dækker School of Medicine, International School of Medicine, School of Dentistry, School of Pharmacy, Medipol Business School, School of Engineering and Natural Sciences, School of Law, School of Education, School of Communication, School of Fine Arts, Design og Arkitektur, Sundhedsskolen, Institut for Humaniora og Samfundsvidenskab, Højskolen for Sundhedsvidenskab, Erhvervsskoler, Forskerskolen for Kriminalvidenskab, Forskerskolen for Ingeniør- og Naturvidenskab, Graduate School of Health Sciences og Graduate School of Social Sciences. Derudover dækker campus en række faciliteter, herunder konferencesale, kultur-kunststrukturer, et bibliotek, spisesale, et indkøbscenter, en frisør, kaffebarer, sovesale, restauranter, forskningscentre og laboratorier og så videre.

  Indlæggelser

  Hvordan kan jeg søge ind på jeres universitet?

  Adgangskrav:

  • Et udfyldt ansøgningsskema.
  • Notarisk bekræftet oversættelse af eksamensbevis fra den tyrkiske ambassade eller det tyrkiske konsulat i ansøgerens hjemland.
  • Notarisk bekræftet oversættelse af eksamensbeviset fra den tyrkiske ambassade eller det tyrkiske konsulat i ansøgerens hjemland.
  • Originaleksemplar af den testrapport, der er godkendt af den tyrkiske ambassade eller det tyrkiske konsulat i ansøgerens hjemland. Eksempel: SAT DI: 7226.
  • Et certifikat for ligestilling af studentereksamen, som viser, at certifikatet svarer til de gymnasieeksamensbeviser, der er udstedt i Tyrkiet, fra Tyrkiets ambassade eller konsulat i ansøgerens hjemland.
  • En kopi af den side med personlige oplysninger i passet, der er godkendt af den tyrkiske ambassade eller det tyrkiske konsulat i ansøgerens hjemland.
  • Et studentervisum, der er udstedt af den tyrkiske ambassade.
  • Kandidater, der søger ind på det medicinske og odontologiske fakultet, skal dokumentere deres engelskkundskaber. For eksempel TOEFL DI: 3619.
  • Bevis for tyrkiske færdigheder fra IMU Turkish Proficiency Exam eller TOMER.
  • Permanent opholdskort, der skal indsendes til IMU's studenterservice senest en måned efter indskrivningen.
  • Fire pasfotos.
  • En bankkvittering, der viser betaling af skolepenge (hele eller en del af).
  • Et dokument, der beviser, at ansøgeren har modtaget økonomisk støtte under uddannelsen.
  • Formular med oplysninger om den studerende (udfyldes ved tilmeldingen).

  Visumkrav

  Hvordan ansøger jeg om opholdstilladelse?

  Du kan udfylde ansøgningsskemaet online, og derefter skal du aflevere dine papirer personligt. Yderligere oplysninger kan fås på href="https://e-ikamet.goc.gov.tr/

  Stipendier og finansiering

  Vi har stipendiemuligheder på op til 50 %. Du kan få detaljerede oplysninger i løbet af registreringsperioden.

  Ranglister

  Istanbul Medipol University om verdensranglisten over universiteter

  Istanbul Medipol University viser sin uddannelses- og forskningskvalitet med sin succesfulde placering på ranglisterne fra verdens mest respekterede ranglister for videregående uddannelser.

  Medipol, som har styrket sin kvalitet ved at opfylde sine akkrediteringsprocesser i 2019, er rangeret på mange universitetsranglister som Times Higher Education (THE), University Ranking by Academic Performance (URAP), Scimago, Round University Ranking (RUR), Webometrics og U-Multirank.

  Ranglisten over verdens unge universiteter: Times Higher Education er et London-baseret vurderingsbureau, der rangerer universiteterne efter visse nøgleindikatorer såsom forskningseffekt, citater, internationalt indtryk og uddannelsesmiljø. Istanbul Medipol University er rangeret blandt 1001+ på THE World University Ranking, hvor over 25.000 universiteter blev evalueret. Medipol er også placeret 401+ på THE World's Young University Rankings, 401+ på THE Asia University Ranking, 501+ på THE Emerging Economies University Ranking og 601+ på THE Ranking by Subject Ranking: Clinical, Pre-Clinical og Health.

  THE World University Ranking

  THE Rangordning efter emne: Klinisk, præklinisk og sundhed

  Ranglisten over universiteter i de nye vækstøkonomier

  Den asiatiske universitetsrangliste

  THE Impact Rating Verdensrangliste over universiteter

  URAP (University Ranking by Academic Performance) University Ranking: Medipol er rangeret 65 ud af 166 universiteter og 12 ud af 57 private universiteter i Tyrkiet på 2019-2020-ranglisten. På URAP's verdensrangliste over universiteter ligger Medipol på plads 2104 ud af 2500 universiteter.

  RUR (Round University Ranking): Medipol blev placeret som nr. 768 ud af 829 universiteter, som blev udvalgt ud af 1100 universiteter, der blev målt efter visse kriterier.

  Scimago University Ranking: Medipol er rangeret som 734 ud af 3471 universiteter (verden) og 20 ud af 112 universiteter (Tyrkiet) på 2020-ranglisten.

  Webometrics University Ranking: Medipol er rangeret 2570 (verden) og 65 (Tyrkiet) af Webometrics, som rangordner 28.000 universiteter fra hele verden i verdens- og landegrupper.

  U-Multirank: U-Multirank har leveret data for institutioner og visse programmer siden 2017. Vi har mulighed for at sammenligne vores universitet med de andre universiteter i verden inden for rammerne af institutioner og visse programmer.

  Placeringer

  • Istanbul

   Haliç Campus Cibali, Atatürk Blv. 25, Fatih/İstanbul, Turkey, 34083, Istanbul

   • Istanbul

    Kavacık Campus Kavacık, Beykoz/İstanbul, Turkey, 34810, Istanbul

    • Istanbul

     Medipol Mega Hospitals Complex Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul, Turkey, 34214, Istanbul

     Spørgsmål