Keystone logo
Istanbul Medipol University Master i sundhedsstyring
Istanbul Medipol University

Master i sundhedsstyring

Istanbul, Tyrkiet

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

18 Sep 2024

USD 4.500 / per year

På campus

Introduktion

For at påvirke den sociale velfærd og sociale velfærd samt sundhedstilstanden i et samfund er sundhedssektoren blandt de vigtigste sektorer i et land.

Ud over sin universelle mission om at opretholde og forbedre sundhedsstatus for befolkningen i sit land, har den tyrkiske sundhedssektor også til formål at beskytte sine mennesker mod den økonomiske byrde af sundhedsudgifter og svare på deres forventninger fra sektoren. Med disse mål for øje sker der mange ændringer i sektoren, især inden for områderne levering og finansiering af sundhedstjenester.

Som et resultat af disse ændringer er der behov for ledere, der ikke kun vil udvikle løsninger på de eksisterende problemer, men også forme sektorens fremtid. Således indtog sundhedsstyring sin plads inden for erhverv, der har en lys fremtid inden for karriereplanlægning.

Istanbul Medipol University Health Management-masteruddannelser (med og uden afhandlingskrav) blev åbnet i efterårssemesteret i studieåret 2012-2013 for at bidrage til opfyldelsen af faglige sundhedsstyringsbehov i sektoren.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål