Keystone logo
© ISTC
ISTC

ISTC

ISTC

Introduktion

Siden 1991, inden for det katolske universitet i Lille, har ISTC uddannet ansvarlige, krævende, agile og kreative kommunikationsledere, der ved, hvordan man kombinerer operationelle forhold og en strategisk vision i virksomheden. ISTC er en af de sjældne private kommunikationsskoler, der er anerkendt af staten. Skolen udsteder to nationale eksamensbeviser (Licens og Master). Medlem af Regional Conference of Grandes Écoles (CRGE) og Federation of Higher establishments of collective interest (FESIC), ISTC er kendetegnet ved en unik positionering gennem den "Integral Experience", som strukturerer sine kurser, sin pædagogik og sin støtte til studerende. Skolen integrerer det grundlæggende i ledelse, jura, ledelse og humanvidenskab i sin uddannelse. Det er også internationalt orienteret ved at tilbyde udvekslingsprogrammer med 75 partneruniversiteter rundt om i verden. Dens unikke positionering gør det til et meget efterspurgt uddannelseskursus: mere end 90% af de unge kandidater ansættes inden for 6 måneder efter deres eksamen.

Hvorfor ISTC

Institute of Communication Strategies and Techniques ( ISTC ), en statsanerkendt skole, har trænet operationelle, alsidige og åbne kommunikatører i 30 år.

For at sikre deres hurtige integration i erhvervslivet og forberede dem effektivt til dets problemstillinger, tilbyder ISTC generel træning, der kombinerer teori og praksis med en stærk interkulturel og international dimension.

4 grunde til at blive medlem ISTC

Deltag i en statsanerkendt skole

At blive medlem af ISTC betyder at vælge en skole, der er anerkendt af staten, specialiseret inden for kommunikation.

ISTC er en af to private kommunikationsskoler i Frankrig, der er anerkendt af staten. Denne tilgang til løbende forbedringer har en positiv indflydelse på vores interne processer, på kvaliteten af vores uddannelse og derfor på vores elever.

Derudover tillader skolens anerkendelse af staten, at 30 % af vores elever kan drage fordel af stipendier.

Forstå alle facetter af kommunikation

At deltage i ISTC betyder at deltage i generel træning i kommunikationsstrategier og -teknikker.

Uddanne alsidige og operationelle fagfolk. Åbn forskellige døre for dem. Her er målene for programmet, der tilbydes af ISTC , nemlig: at give eleverne en global vision for kommunikation. Og som bevis består 55% af lærerstaben af professionelle, til operationel læring.

Opbygning af en kommunikationsstrategi kræver, at der tages hensyn til områder uden for kommunikation. Uddannelsen er drevet af discipliner, der er afgørende for at forstå dets miljø, såsom geopolitik, ledelse eller endda psykologi eller økonomi. Disse emner giver det nødvendige perspektiv til at forstå virksomhedens og dens folks problemer.

Oplev den integrerede ISTC oplevelse

Hos ISTC uddanner vi dig til mere end blot et job. Vi træner dig til en fremtid. Den, der venter dig i morgen, om fem år eller om tyve år, og som i lyset af samfundsændringer og teknologiske innovationer sætter kommunikation i højsædet.

For at forberede dig er vores metode unik i Frankrig. Vi tilbyder dig en oplevelse baseret på 4 dimensioner:

 • Forøgelse af din generelle vidensbase
 • Tilegnelse af strategiske, ledelsesmæssige og operationelle kommunikationsevner
 • International berigelse
 • Og udviklingen af din personlighed

Lad os bygge dit professionelle projekt sammen

At slutte sig til ISTC er forsikringen om at opbygge en fremtid, hvor eleverne vil blomstre fuldt ud.

ISTC , teamet og lærerne støtter eleverne i at forfine deres professionelle projekt. I årenes løb dukker attraktioner op mod forskellige områder af kommunikation. Godt overvåget og hjulpet i deres valg af fremtid vil eleverne være i stand til at omdanne disse tilhørsforhold til ægte knowhow.

Derudover vil de talrige praktikophold (og arbejdsstudieprogrammer), der tilbydes af ISTC , give studerende mulighed for at opbygge et CV, der er rigt på erfaring, men også give dem alle de færdigheder, der kræves til deres fremtidige erhverv.

Statistik

 • 800 studerende 15% internationale
 • 1646 dimittender
 • 80 internationale universitetspartnere

  Campus funktioner

  ISTC nyder godt af fordelene ved byen Lille, på krydsfeltet mellem Europa, perfekt betjent, dynamisk på et kulturelt, sportsligt og økonomisk plan; en by med fokus på nye teknologier og forskning (Euratechnologie – Eurasanté) og kendt for sin forenede ånd. Skolen er let tilgængelig, få minutters gang fra centrum eller med offentlig transport: metro, bus og V'Lille.

  Derudover er ISTC placeret på campus for det katolske universitet i Lille (33.000 studerende). Studerende nyder godt af et stort netværk af relationer i en ramme, der er gunstig for studier og studieliv.

   Indlæggelser

   ISTC er åben for studerende med en Baccalaureate eller højere (60, 120 eller 180 ECTS-point).

   Adgangsprocedurer på ISTC :

   I licens 1

   På PARCOURSUP (ICL - ISTC (Lille - 59) Licens - Økonomi og ledelse - Kommunikationskursus)

   Motiverende samtale + Fil + Motiveret projekt

   ISTC interviewer alle kandidater, før de studerer deres akademiske fil.

   Parallel optagelse

   I Licens 2 eller 3 - I Master 1

   • Kvalifikationskonkurrence på fil
   • Optagelsessamtale

   Hvordan får du succes med dit interview?

   Under denne udveksling vurderer optagelsesjuryen dine forudsætninger for kommunikation og din følsomhed over for verden omkring dig. Ud over akademiske præstationer leder ISTC efter åbensindede, nysgerrige, kultiverede, engagerede og ansvarlige mennesker.

   Stipendier og finansiering

   I flere år har ISTC udviklet en socialpolitik for at hjælpe med at finansiere undersøgelser. Ud over stipendier baseret på sociale kriterier leveret af CROUS, som 30% af ISTC nyder godt af, er andre systemer blevet indført for at hjælpe studerende.

   Placeringer

   • Lille

    Boulevard Vauban, 81-83, 59000, Lille

    Programmer

    Spørgsmål