Keystone logo
Istituto Pantheon Design & Technology

Istituto Pantheon Design & Technology

Istituto Pantheon Design & Technology

Introduktion

Vores historie

Pantheon Design & Technology Institute blev grundlagt i 1969 og er i dag blandt excellenserne i panoramaet over AFAM Institutioner inden for design , grafisk design , digitale applikationer til billedkunst , multimediedesign , kommunikation og forbedring af samtidskunstnerisk arv og kunst Retning. Det har opnået anerkendelse som en institution, der er autoriseret til at udstede videregående uddannelse i kunst , musik og dans, godkendt af MIUR (Ministerium for Uddannelse, Universitet og Forskning) til spørgsmålet om akademiske eksamensbeviser . Uddannelsestilbuddet består af seks akademiske eksamensbeviser (I og II niveau) og afsluttes med kandidater og praktikophold i virksomheden takket være et tæt netværk af samarbejder.

Vores filosofi

Interpenetrationen mellem billedkunst, design og grafik er læringsmotoren, det kunstneriske undervisnings bankende hjerte og sociale integration. Vi samarbejder med fagfolk og prestigefyldte virksomheder i sektoren med det formål at garantere vores studerende en forberedelse i takt med tiden både for de teoretiske og designmæssige aspekter; garanterer en fuldstændig joborienteret vision. Vores vision er et træningsmix, der lægger vægt på den kunstneriske, kulturelle og sociale kontekst, for at tilbyde en forberedelse og et stærkt og konkret fagligt perspektiv.

Vores titler har en bestemt vægt

Institute Pantheon Design & Technology er en institution, der er autoriseret til at udstede obligationer for højere kunstnerisk, musik og dans (artikel 11 DPR 8.7.2005, nr. 212).

Pantheon Design & Technology Institute er blevet autoriseret:

 • med ministerdekret n. 626 af 18-07-2013, til udgivelse af første niveau akademiske eksamensbeviser i " Design " (DAPL06) og i " Digitale applikationer til visuel kunst " (DAPL04);
 • med ministerdekret n. 943 af 01-12-2016, til frigivelse af 1. niveau akademiske eksamensbeviser i " Multimedia Design " (DAPL08) og i " Grafisk design " (DAPL06);
 • med ministerdekret n. 613 af 12-03-2021, til udgivelse af 1. niveau akademisk diplom i: " Kommunikation og forbedring af den samtidige kunstneriske arv " (DAPL 09);
 • med ministerdekret n. 614 af 12-03-2021, efter udgivelsen af II-niveau Akademisk Diploma i: “ Art direction ” (DASL 06).

Vi arbejder på at give plads til din kreativitet.

Siden 1969 har vi ledsaget fremtidige designere og kommunikatorer i begyndelsen af deres professionelle karriere og kombineret teoretisk viden med praktiske erfaringer udført i forretningsmæssige sammenhænge. Alt dette for at garantere en uddannelse med en profil af høj kvalitet, der er orienteret mod innovation og projekteret mod fremtiden.

Placeringer

 • Rome

  Clivo di Monte del Gallo, 48 00165, Roma, , Rome

 • Milan

  Via Maurizio Quadrio, 23 20121, Milano, , Milan

  Spørgsmål