Keystone logo
ISTUD Business School

ISTUD Business School

ISTUD Business School

Introduktion

Over fyrre års erfaring sammen med organisationer

ISTUD blev grundlagt i 1970 på initiativ af Assolombarda og en gruppe af store italienske og multinationale selskaber (herunder Pirelli, Olivetti og IBM). ISTUD har altid ledsaget udviklingen af ​​den italienske ledelse og bidrager væsentligt til spredningen af ​​en moderne "forvaltningskultur" i vores land. Det første fakultet for Business School var sammensat af Harvard Business School professorer, støttet af italienske management konsulent fagfolk.

ISTUD Foundation er i dag den eneste uafhængige high-profile Italian Business School . I sine 40 års aktivitet har mere end 51.000 ledere og mellemledere samt 2.300 nyuddannede, deltaget i sine træningsprogrammer og mestre og mange fagfolk, der opererer i uddannelses- og forskningsverden , blevet uddannet i ISTUD siden halvfjerdserne til dag.

Chronology

Vores mission

Støtte til vækst af virksomheder og ledere, der ønsker at konkurrere gennem oprettelsen af ​​en ny bæredygtig økonomisk model, fokuseret på at skabe værdi for alle aktører i processen. Dette er Mission for ISTUD Foundation , den første uafhængige Business School i Italien, der siden 1970 har arbejdet inden for højere erhvervsuddannelse og ledelsesforskning, og tilbyder en integreret portefølje af ledelsesmæssige forsknings- og uddannelsesprogrammer, der direkte anvendes til de realiteter og udfordringer, som organisationer står overfor.

Vores værdier

Bæredygtighed: den systemiske, etiske og bæredygtige tilgang.

Vores tilgang

ISTUD stiftelsen har til hensigt at have en anden stemme inden for uddannelse og ledelsesudvikling , idet de i centrum for alle dets aktiviteter placerer ISTUD og potentialet hos de enkeltpersoner og organisationer, hvor de opererer.
På basis af de forskellige foreslåede initiativer er der en konstant forsknings- og innovationsaktivitet med udviklingen af ​​en opdateret know-how orienteret på de problemer og problemer, der faktisk kommer til kende for virksomheder, organisationer, ledere i dag.

At vælge ISTUD betyder "at komme i kontakt" med et førende selskab i det italienske lederuddannelseslandskab med næsten 40 års erfaring inden for ledelsestræning og forskning i organisationer .
Den demonstrerede evne til at bidrage til udviklingen af ​​ledertænkning, det internationale netværk, den kvalificerede tilstedeværelse i virksomheder og institutioner, tilbudsprocessen og læringsprocessen i høj grad sammen med fakultets kvalitet, berømmelsen og prestigheden af ​​mærket er nogle af de vigtigste elementer, der fører til at overveje ISTUD som et unikt valg af excellence i den italienske scene.

Business meeting-1209640_960_720

ISTUD : erfaringer sammenlignet

Deltagelse i et ISTUD seminar eller vej betyder at opleve en meget engagerende træningserfaring , hvor deltageren er hovedpersonen i læringsprocessen , i et stimulerende miljø med konstant tilstedeværelse af ISTUD fagfolk til at ledsage hele kurset.
Analysen af ​​konkrete situationer, søgen efter effektive løsninger, ansvarsforståelsen, interpersonel kommunikation, forhandling og gruppearbejde er altid værdsat i klasseværelserne. Fakultetsprofessorer, i forhold til programmets forskellige øjeblikke og indholdet behandlet, gør brug af en bred og fleksibel blanding af didaktiske værktøjer som lektioner, øvelser, sager diskussioner .

Baseret i vores tilgang er størrelsen af sammenligningen . En sammenligning, der stammer fra dialogen med deltagere fra forskellige sektorer og professionelle familier og fra den konstante debat og udveksling med fakultetsprofessorer, alle eksperter inden for ekspertise, med en effektiv viden om forretningsproblemer afledt af betydelig erfaring inden for ledelse, rådgivning eller forskning.
Alle deltagere er altid forsynet med en bred vifte af teoretisk dokumentation om de omfattede emner samt en komplet og opdateret bibliografi (ud over brugen af ​​eksklusive ISTUD materialer, der er udarbejdet og tilpasset efter kundens behov).

Placeringer

  • Stresa

    ISTUD Business School Corso Umberto I, 71,

Spørgsmål