Keystone logo
© Uni.
Isuru

Isuru

Isuru

Introduktion

Isuru : Isuru INSTITUTE FOR URBAN PLANNING OG RENOVATION


Isuru , som uddanner byplanlæggere siden 1947, har siden 2012 organiseret en kandidat inden for byplanlægning og territorial planlægning (120 ects).

Denne uddannelse er beregnet til indehavere af et videregående uddannelsesbevis (overgangsbevis, master) og fagfolk (efteruddannelse).

Isuru hilser studerende velkommen fra alle discipliner (landskabspleje, sociologi, arkitektur, miljø, samfundsøkonomi, plastik, lov osv.).

Fakultetet består af praktikere og lærere, der er aktive på universitet og videregående uddannelser, alle netværk kombineret.

Føreren er spredt over tre år med kurser givet om aftenen fra kl. 18.00 til 21.00, hvilket gør det muligt at udøve en faglig aktivitet eller fortsætte andre studier parallelt.


oplysninger

Højere Institut for Byplanlægning og Renovering er en socialfremme institution, der er en del af Saint-Luc institutter i Bruxelles og organiserer en kandidatgrad i byplanlægning. Isuru blev grundlagt i 1947 af Henri Gillis, ingeniørarkitekt og Gaston Bardet, byplanlægger, i forbindelse med rekonstruktion. Disse grundlæggere havde erhverv som byplanlægger og hans undervisning en humanistisk tilgang, tværfaglig og forankret i den praksis, der stadig er fundamentet for instituttets værdier.

Isuru samarbejder med andre byplanlægninger i Belgien (UCL, ULB) og i udlandet, herunder Institut for Planlægning og Byplanlægning ved Lille Universitet 2.

Isuru deltager aktivt i uddannelsesnetværk i byplanlægning: APERAU (Sammenslutning for fremme af uddannelse og forskning inden for planlægning og byplanlægning) og AESOP (Sammenslutning af Europaskoler for Planlægning).

Isuru opretholder også tætte bånd med det faglige miljø for at være i overensstemmelse med erhvervets forventninger. Som sådan deltager Isuru i Brainstorming-sessionerne i Belgiens Byplanlægningskammer, Det Europæiske Råds Town Planners og ALUMNISU, foreningen, der samler sin "alumni" (alumni, Isuru @ gmail.com).

Placeringer

  • Saint-Gilles

    Rue d'Irlande, 57, 1060, Saint-Gilles

Spørgsmål