Keystone logo
ITESO -  Universidad Jesuita de Guadalajara

ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara

ITESO -  Universidad Jesuita de Guadalajara

Introduktion

ITESO er det jesuittiske universitet i Guadalajara. Grundlagt i 1957, hører til gruppen af jesuittiske universiteter i verden.

ITESO er det jesuittiske universitet i Guadalajara. Grundlagt i 1957 og tilhører et netværk af over 228 jesuittiske universiteter over hele verden. De deler alle en 450 år gammel tradition for jesuittisk uddannelse, en tradition, der historisk har været i centrum af verdens tanke, kendt for at uddanne ledere inden for alle områder af videnskab og kunst.

ITESO er kendt for sin faglige ekspertise, en dybtgående bekymring for både lokale og globale sammenhænge og sit engagement i forbedring af folks levevilkår. Dets omfattende uddannelsesprojekt ser ud til at udvikle intelligens og følsomhed, uddanne frie og socialt ansvarlige unge mænd og kvinder til livet i et miljø, der er ideelt til at opdage og vokse.

At studere ved ITESO betyder at dele en jesuittisk uddannelse med halvanden million studerende rundt om i verden.

Du kan være en del af et multikulturelt miljø og studere med over 9000 studerende fra Mexico og fra andre lande som Argentina, Brasilien, USA, Frankrig, Finland, Holland og Schweiz, som studerer på vores universitet gennem Academic Exchange Program .

ITESO's missionserklæring

121981_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

ITESO er et universitet med kristen inspiration, der er overdraget Jesu Samfund. Det ser sig selv som et samfund af mennesker i konstant vækst

Dets mission er:

  • At danne kompetente, frie og engagerede fagfolk, der er villige til at stille deres væsen og deres handlinger til rådighed for samfundet.
  • At udvide grænserne for viden og kultur i den løbende søgen efter sandhed.
  • At foreslå og udvikle i dialog med forskellige sociale organisationer levedygtige og relevante løsninger til at transformere systemer og institutioner.

Alt dette med det formål at opbygge et mere retfærdigt og mere humant samfund.

Vision

At positionere sig som en førende promotor af fundraising-projekter til stipendier, sociale initiativer og udviklingen og væksten af universitetet ved at samarbejde med andre sektorer for at danne et effektivt team, der leverer service, letter information og understøtter institutionel strategi.

Placeringer

  • Tlaquepaque

    Anillo Periférico Sur Manuel Gómez Morín,8585, 45604, Tlaquepaque

Spørgsmål