Keystone logo
IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

Introduktion

Hvad IU gør anderledes?

Med over 100.000 studerende fra mere end 153 lande er IU International University of Applied Sciences Tysklands største universitet. De tilbyder statsakkrediterede bachelor-, master- og MBA-uddannelser i topkvalitet undervist på engelsk – med en helt ny tilgang.

IU 's on-campus-programmer i Berlin og Bad Honnef giver en struktureret, men fleksibel studieoplevelse, så du kan balancere studier, arbejde og privatliv i Tyskland. Med en tidsplan, der blander personlige tutorials og online selvstudier, kan du fordybe dig i et fremmed land, mens du opbygger dit sociale og professionelle netværk.

På hver af IU 's campusser i Berlin og Bad Honnef bliver du en del af et virkelig levende og internationalt samfund. De moderne campusfaciliteter, understøttende læringsmiljø og sjove campusaktiviteter giver dig mulighed for fuldt ud at opleve studielivet i Tyskland, mens du arbejder hårdt for at nå dine mål.

På dage uden for campus kan du også skræddersy din læring takket være IU 's fuldt integrerede digitale platform og innovative læringsværktøjer, der inkorporerer AI-teknologi såsom ChatGPT og Syntea . Når du har afsluttet dine studier, vil du også være berettiget til et 18-måneders efterstudievisum for at starte en karriere i Tyskland.

Få mere at vide om IU .

Få succes globalt med IU

Med IU kan du åbne døre til karrieremuligheder over hele verden . Deres statsakkrediterede programmer vil udstyre dig med brancherelevant viden og efterspurgte færdigheder, så du kan skille dig ud på det globale arbejdsmarked. At studere på IU giver dig også adgang til deres eksklusive online karrieretjenester og begivenheder og forbinder dig med deres globale netværk af akademiske partnere, så du kan studere i USA, Canada eller Australien.

Hvorfor IU ?

 • Blended learning: Deltag kun i tutorials på campus 2-3 gange om ugen.
 • Fleksibel: Studer online efter din egen tidsplan resten af ugen.
 • Udforsk muligheder for arbejdsstudier i Tyskland: op til 20 timer om ugen, mens du studerer
 • Karriereorienteret: IU tilbyder specialiserede uddannelser inden for områder med høj efterspørgsel.
 • Kurser: Kombiner teori og praktisk anvendelse gennem casestudier fra det virkelige liv.
 • Kickstart din karriere i Tyskland: efter eksamen med et 18-måneders post-studie visum.
 • Alle programmer er akkrediteret: i henhold til tyske og EU-standarder inden for uddannelse.
 • IU grader er internationalt anerkendte og kan konverteres til oversøiske ækvivalenter til arbejde eller yderligere studier.
 • Anerkendt af WES Canada & US og medlem af Association of Indian Universities (A IU ).

IU 's mission

Det, der driver IU , er det, der driver dig: IU designer sine programmer, så de er så fleksible og innovative som muligt – uden at ofre kvaliteten. De leverer specialistekspertise og innovative læringsmaterialer samt fokuserer på fremragende studenterservice og professionel rådgivning. IU 's uddannelser leverer fagspecifik viden og bløde færdigheder med en fremtidsorienteret tilgang og digitale værktøjer til at forberede kandidater til det internationale erhvervsliv.

Campus funktioner

Bor i Tyskland

Tyskland anses for at være en af de bedste studiedestinationer i verden og i hjertet af Europa. En leder inden for innovation, forretning og teknik, karrieremuligheder med en tysk grad er forskelligartede og vidtrækkende. Tyskland er også indbydende til internationale fagfolk og tilbyder et 18-måneders post-studie arbejdsvisum til studerende, der gennemfører deres sidste semester i Tyskland.

IU campusser

På IU kan du vælge mellem to moderne campusser i Berlin og Bad Honnef, der hver er udstyret med topmoderne faciliteter, læringsrum og biblioteker. Oplev den pulserende Berlin-scene eller slå dig ned i det venlige miljø i Bad Honnef, hvor der er mulighed for indkvartering på campus. Tilmeld dig klubber og samfund, slap af i sociale områder, og omfavn det støttende internationale samfund gennem hele din uddannelsesrejse.

Støtte til studerende

Mens du arbejder hen imod dine mål på IU , vil du finde et stærkt støttesystem med hjælpsomme studievejledere, karrierekontoreksperter og kyndige vejledere. Disse venlige fagfolk guider dig gennem din akademiske rejse, fra valg af kurser til at finde praktikpladser og jobmuligheder.

Studie-livsbalance

På IU vil du nyde en sund balance mellem studie og liv gennem en blandet læringsmodel på campus, som kombinerer klasser i små grupper og online selvstudie. Denne fleksible tilgang giver dig mulighed for effektivt at styre studier, arbejde og privatliv, samtidig med at du engagerer dig i et mangfoldigt internationalt samfund og forfølger muligheder for arbejdsstudier, såsom deltidsjob eller praktikophold, og dermed beriger din samlede studieoplevelse i udlandet.

  Gratis webinar og spørgsmål&A

  Webinar: 15:00 - 15:45 (CEST) IU

  Visumkrav

  • Studerende med statsborgerskab i et EU-medlemsland, der planlægger at deltage i forelæsninger på campus under en del (eller hele) deres studier, behøver ikke en opholdstilladelse for at komme ind i Tyskland.
  • Studerende uden EU-medlemsstatsborgerskab, der planlægger at deltage i forelæsninger på campus under en del (eller hele) deres studier, skal have en gyldig opholdstilladelse for at kunne studere i Tyskland.

  * Dette gælder kun for studerende, der ønsker at deltage i et semester eller mere på campus i Tyskland. Studerende, der planlægger at udføre alle deres studier online via IU virtuelle campus, behøver ikke at få en opholdstilladelse - uanset deres statsborgerskab.

  Hvis du har spørgsmål vedrørende ansøgningsprocessen for opholdstilladelse, bedes du kontakte IU 's studierådgivningsteam.

  Stipendier og finansiering

  Skift din fremtid med IU - ansøg og spar op til 25%!

  IU leder altid efter nye måder at hjælpe dig med at kombinere høj kvalitet og tilgængelig uddannelse, uanset dine omstændigheder.

  Tilmeld dig et af dets campusser i Bad Honnef eller i Berlin og nyd IU 's unikke tilgang, der sætter dig i stand til at finde en balance mellem dine akademiske sysler, arbejdsforpligtelser, sociale interaktioner og udforskningen af et nyt kontinent, mens du arbejder mod dine fremtidige mål.

  Ansøg i dag, og du vil have chancen for at få op til 25% rabat på dine studier på campus!

  Ranglister

  Akkrediteringer, rangeringer og medlemskaber

  Akkreditering

  IU International University of Applied Sciences har modtaget systemakkreditering fra EQAR, FIBAA, det tyske akkrediteringsråd og det tyske råd for videnskab og humaniora. Det betyder, at deres kurser, fakulteter og undervisningsmaterialer opfylder de strenge standarder, der er fastsat i henhold til europæiske akademiske retningslinjer, og de kan nu akkreditere deres egne programmer.

  Priser og rangeringer

  IU er det første tyske universitet til at få 99/100 på QS Stars Report, men de toppede også 6 ud af 25 kategorier i Tysklands største universitetsrangering af CHE. For nylig blev IU 's online MBA-programmer rangeret som nummer 26 i Europa i den prestigefyldte QS Online MBA-rangliste, en imponerende præstation og anerkendelse på den internationale scene.

  Medlemskaber

  IU er medlem af Business Graduate's Association, Online Learning Consortium, AASCB og UNESCO's Global Education Coalition. Disse medlemskaber giver dem forbindelser til andre institutioner, virksomheder og ngo'er samt topniveau-uddannelser og udviklingskurser for livslang læring. Ved at udnytte banebrydende teknologi hjælper IU studerende i nød med at fortsætte deres uddannelse og forfølge livslang læring

  Siden april 2023 har IU været medlem af Association of Indian Universities (A IU ), den største universitetsforening i verden med udenlandske universiteter som associeret medlem. IU er også det eneste europæiske medlem af Association of African Universities (AAU), et netværk af over 420 universiteter og forskningscentre fra hele det afrikanske kontinent

  Global anerkendelse og akademiske partnere

  Global anerkendelse

  Da IU er anerkendt af WES Canada og USA, kan deres grader konverteres til point i henhold til lokale akademiske standarder i Canadian Immigration Point System og American Immigration Assessment Scheme.

  Akademiske partnere

  Gennem partnerskaber med akademiske institutioner fra hele verden tilbyder IU en mere overkommelig måde for studerende at studere og bo i udlandet. IU Study Abroad Alliance lader studerende starte en grad online på IU og fuldføre den på et partneruniversitet i USA, Canada, Australien eller Europa, hvor karrieremuligheder er rigelige

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Bad Honnef

   Mülheimer Str. 38, 53604, Bad Honnef

   • Berlin

    Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

    Spørgsmål