Keystone logo
© CODE
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Introduktion

Om IU

Som Tysklands største universitet er IU International University of Applied Sciences hjemsted for en mangfoldig studerende på over 100.000 personer fra over 153 lande . IU skiller sig ud ved at tilbyde statsakkrediterede bachelor-, master- og MBA-uddannelser af høj kvalitet, alle leveret på engelsk og præget af en innovativ tilgang.

IU's programmer er højt anset og kan prale med en imponerende anbefalingsrate på 96%. De er bevidst designet til at give eleverne uovertruffen fleksibilitet i deres uddannelsesrejse. Ved at udnytte en fuldt integreret digital platform og banebrydende læringsværktøjer giver IU dig mulighed for at tjene en 100 % online grad, der er skræddersyet til din individuelle tidsplan.

IU's programmer er designet med den travle professionelle i tankerne: de giver et nyt niveau af fleksibilitet, så du kan balancere studier og arbejde, liv eller familie. Bedømt 5 stjerner på QS, deres online uddannelser gør det muligt for dig at tjene en tysk grad fra hvor som helst i verden, på fuld tid eller deltid. Med deres fuldt integrerede digitale platform og innovative læringsværktøjer, der inkorporerer AI-teknologi såsom ChatGPT og Syntea, kan du skræddersy din læringsrejse til dine egne behov og tidsplan. Derfor anbefaler 96 % af deres studerende at studere på IU.

For dem, der ønsker at studere og bo i Tyskland, tilbyder IU også blandede on-campus-programmer på deres campusser i Berlin og Bad Honnef. Du kan drage fordel af en mere struktureret tidsplan, mens du stadig nyder en vis fleksibilitet takket være blandingen af personlige tutorials og online selvstudier. På den måde kan du fordybe dig i et fremmed land, opbygge dit sociale og professionelle netværk og udforske mulighederne for arbejde og studie. Ved afslutningen af dine studier vil du også være berettiget til et 18-måneders efterstudievisum for at starte din karriere i Tyskland.

Få mere at vide om IU.

Hvad IU gør anderledes

IU leverer kvalitetsprogrammer til bachelor-, kandidat- og MBA-grader med en helt ny tilgang. IU har etableret campusser for studerende, der ønsker at afslutte deres studier på stedet, men tilbyder også programmer 100% online til fjernundervisning. Kvalificerede studerende kan kombinere både online og on-campus studier og skifte mellem de to. På den måde skal de studerende udvikle sig på et personligt og fagligt niveau og være med til at fremme deres karriere gennem fremtidsrettede, fleksible studier.

Hvorfor IU?

 • Overkommelig: Nyd rabatter på online undervisningsgebyrer på op til 50 %
 • Fleksible betalingsmuligheder: Månedlige rater eller betal fuldt ud på forhånd
 • Alt inklusive gebyrer: Kursusmateriale inkluderet, ingen ansøgningsgebyrer Fleksibel
 • Start online med det samme uden fast semesteroptag
 • Studer og tag eksamen 100 % online , i dit eget tempo og tidsplan - 24/7 adgang til IU's digitale undervisningsmaterialer, uanset hvor du er karriereorienteret
 • IU tilbyder grader i efterspurgte felter med specialiseringer
 • Kurser kombinerer teori og praktisk anvendelse gennem casestudier fra den virkelige verden
 • Lær af branchefolk , der er eksperter inden for deres områder

Få succes globalt med IU

Med IU kan du åbne døre til karrieremuligheder over hele verden. Deres statsakkrediterede programmer vil udstyre dig med brancherelevant viden og efterspurgte færdigheder, så du kan skille dig ud på det globale arbejdsmarked. At studere på IU giver dig også adgang til deres eksklusive online karrieretjenester og begivenheder og forbinder dig med deres globale netværk af akademiske partnere, så du kan studere i USA, Canada eller Australien.

IU: tilpasset kravene fra det globale marked

At studere på IU gør karriere i et globalt miljø muligt, og vi byder studerende velkommen fra hele verden. IU vil forberede dig til din internationale karriere med internationalt relevant uddannelsesindhold og være meget opmærksom på at give dig et internationalt perspektiv for både generelle ledelsesmoduler og fagspecifikt indhold. IU formidler deres internationale tankegang til alle og forbereder den næste generation af fagfolk til global forretning.

94% af IU's kandidater finder et job inden for de første tre måneder efter endt uddannelse, og efter to år har i gennemsnit 80% ledelsesansvar. Disse fremragende resultater er baseret på, at de ud over at undervise i faglig ekspertise fokuserer på træning af social og interkulturel kompetence.

IU's mission

Det, der driver IU, er det, der driver dig: IU designer sine programmer, så de er så fleksible og innovative som muligt – uden at ofre kvaliteten. De leverer specialistekspertise og innovative læringsmaterialer samt fokuserer på fremragende studenterservice og professionel rådgivning. IUs uddannelser leverer fagspecifik viden og bløde færdigheder med en fremtidsorienteret tilgang og digitale værktøjer til at forberede kandidater til det internationale erhvervsliv.

Gratis webinar og spørgsmål&A

Webinar: Online-studier med IU kl. 18:00 - 19:00 (CEST)

Visumkrav

• Studerende, der planlægger at udføre alle deres studier online via IU virtuelle campus, behøver ikke at få en opholdstilladelse – uanset deres statsborgerskab.

Stipendier og finansiering

Sikre din drømmekarriere – Nyd op til 50 % besparelser!

Tilmeld dig IU's akkrediterede online program og spar op til 50% på dine studieafgifter.

Med IU's banebrydende online campus og digitale læringsressourcer får du adgang til overkommelig uddannelse af høj kvalitet.

Den bedste del? Du bestemmer, hvornår du skal begynde!

* Bemærk: Denne ekstraordinære rabat gælder udelukkende for online studiemodellen. For indsigt i studierabatter på campus, kontakt IU's studierådgivningsteam.

Ranglister

Akkrediteringer, rangeringer og medlemskaber

Akkreditering

IU International University of Applied Sciences har modtaget systemakkreditering fra EQAR, FIBAA, German Accreditation Council, German Council of Science and Humanities og WES Canada. Det betyder, at deres kurser, fakultet og undervisningsmateriale alle matcher de strenge standarder, der er sat for dem, og de kan nu akkreditere deres egne programmer.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma A-Levels

IU er den første online-universitetspartner for Cambridge Internationals A-Levels for gymnasiet. Studerende har nu en chance for at opnå et gymnasium, mens de studerer til en bachelorgrad – uden ekstra omkostninger. A-Levels er et unikt 12-måneders kursus med 150 timers arbejdsbyrde, som du tager sideløbende med dine bacheloruddannelser. A-niveauerne afsluttes med en eksamen, der kan tages om et uendeligt antal gange.

Priser og rangeringer

IU er det første tyske universitet til at få 99/100 på QS Stars Report, men de toppede også 6 ud af 25 kategorier i Tysklands største universitetsrangering af CHE. For nylig blev IU's online MBA-programmer rangeret som nummer 26 i Europa i den prestigefyldte QS Online MBA Rankings, en imponerende præstation og anerkendelse på den internationale scene.

Medlemskaber

IU er medlem af Business Graduate's Association, Online Learning Consortium, AASCB og UNESCO's Global Education Coalition. Disse medlemskaber giver dem forbindelser til andre institutioner, virksomheder og ngo'er samt topniveau-uddannelser og udviklingskurser for livslang læring. Ved at udnytte banebrydende teknologi hjælper IU studerende i nød med at fortsætte deres uddannelse og forfølge livslang læring.

Global anerkendelse og akademiske partnere

Global anerkendelse

Da IU er anerkendt af WES Canada og USA, kan deres grader konverteres til point i henhold til lokale akademiske standarder i Canadian Immigration Point System og American Immigration Assessment Scheme. I april 2023 blev IU det første tyske universitet til at være medlem af Association of Indian Universities (AIU), den eneste offentlige myndighed i Indien, der konstaterer udenlandske institutioner. Dette betyder, at deres on-campus-programmer anerkendes af arbejdsgivere på tværs af Indien og andre Commonwealth Nations.

Akademiske partnere

Gennem partnerskaber med akademiske institutioner fra hele verden tilbyder IU en mere overkommelig måde for studerende at studere og bo i udlandet. IU Study Abroad Alliance lader studerende starte en grad online på IU og fuldføre den på et partneruniversitet i USA, Canada, Australien eller Europa, hvor karrieremuligheder er rigelige.

Placeringer

 • Berlin

  Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

  Spørgsmål