Keystone logo
IUAD Accademia della Moda

IUAD Accademia della Moda

IUAD Accademia della Moda

Introduktion

Om os

IUAD Accademia della Moda blev født i IUAD Accademia della Moda fra en idé om skræddersyet Domenico Lettieri, der grundlagde den første kerne af akademiet og patenterede en metode til industriel mønsterfremstilling med ønsket om at bringe nyt liv til traditionen for Napolitansk skræddersy. Denne nye metode var beregnet til at bringe skræddersyet nærmere behovene hos folks bredere valg og til tøjindustrien.

Selv i dag forbereder IUAD de studerende til at komme ind i arbejdsverdenen som fagfolk med samme inspiration takket være avancerede studieplaner, der er oprettet i samarbejde med virksomheder og ud fra markedets behov. I mere end 50 år har IUAD Accademia della Moda arbejdet inden for uddannelsesområdet ved at tilbyde en lang række uddannelseskurser inden for mode- og designdiscipliner.

IUAD Accademia della Moda er anerkendt af Ministeriet for Uddannelse, Universitet og Forskning blandt AFAM-institutionerne til alle bachelorgrader, kandidater og postgraduate MA-kurser.

Ekstra aktiviteter

IUAD kan stole på et tæt netværk af europæiske institutioner til at aktivere Erasmus + -programmet.

De mange partnerskaber tillader en aktiv deltagelse i vigtige nationale og internationale begivenheder, såsom World Footwear Congress , Fashion Graduate Italy , Graduate Fashion Week i London, Universiade , den internationale festival for kreativ kommunikation, IF! , og messerne Milano Unica , Micam og Lineapelle, til mode, og Arkeda i Napoli og Salone del Mobile i Milano, til interiørindustrien.

Placeringer

  • Naples

    Via G. Pica 62, 80142, Naples

  • Milan

    Via Copernico 3, 20125, Milan

Spørgsmål