Keystone logo
International University of Japan MA i offentlig ledelse
International University of Japan

MA i offentlig ledelse

Niigata, Japan

2 Years

Engelsk

Fuldtid

05 Jun 2024*

Sep 2024

JPY 3.200.000 / per year **

På campus

* Internationale ansøgere: 1.: 25. januar, 2. 13. februar, 3. 21. marts; Indenlandske ansøgere: 1.: 15. februar, 2. marts 21, 1. maj, 6. juni

** studieafgift om året

Informationsmøder og åbne campusser

Introduktion

Om PMPP

Udtrykket "governance" kommer til at blive understreget mere og mere i udviklingspolitiske spørgsmål. Da god regeringsførelse i vid udstrækning betragtes som en afgørende løsning for at eliminere både ineffektivitet og ulighed i vores samfund, lægger regeringer og internationale institutioner mere vægt på politikker, der sikrer god regeringsførelse - sunde beslutningsprocesser, og hvorved beslutninger implementeres i offentlige sektorer. Graduate School of International Relations (GSIR) har etableret et nyt toårigt MA-program, Public Management and Policy Analysis Program (PMPP), for at imødekomme behovene for god regeringsførelse, der kræves for at implementere og evaluere politikker, der effektivt løser forskellige offentlige problemer, f.eks. som miljøskader, folkesundhed, uddannelse, national og regional udvikling, velfærdsreform og international sikkerhed. Da GSIR -fakultetet og de studerende skaber en række formelle og uformelle ideer, kan vi have en afgørende indflydelse på at forme evnen til at håndtere sådanne problemer.

Hovedtræk ved PMPP

Vores program har tre særprægede funktioner som et førende program inden for offentlig forvaltning og politisk analyse.

Omfattende program for offentlig forvaltning og politikanalyse

PMPP tilbyder forskellige vigtige kurser i forbindelse med offentlig forvaltning og politisk analyse. Dette kursus er designet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at implementere god regeringsførelse i den offentlige sektor. Sammen med kurset tilbyder programmet avancerede seminarer, hvor alle studerende skal diskutere deres egne politiske ideer og for at fuldføre en højt kvalificeret kandidatafhandling under tæt tilsyn af vores fuldtidsansatte fakultetsmedlemmer. Vores fakultetsmedlemmer er blevet tildelt ph.d. grader fra meget velrenommerede universiteter i Canada, USA og Europa, hvilket er uset andre steder i Japan. Dette udgør grundlaget for, at alle fakultetsmedlemmer er dedikerede forskere såvel som lærere med forståelse for internationale standarder for forskning og uddannelse, som GSIR skal forfølge.

Fremhæver tværfaglige begreber i samfundsvidenskab

Programmet lægger som ingen anden kandidatskole i offentlig ledelse og administration vægt på tværfaglige begreber inden for samfundsvidenskab - ledelse, økonomi, sociologi, jura og offentlig administration - med en blanding af stærkt analytiske og beskrivende metoder for at løse forskellige spørgsmål i en virkelige verden. For at gøre dette koordineres programmet sammen med andre akademiske programmer - International Development Program (IDP), International Relations Program (IRP) og International Peace Studies Program (IPSP) - i GSIR, som hver især har haft succes med at placere mange dygtige kandidater i politikrelaterede stillinger i regeringer, internationale institutioner, ikke-statslige organisationer, forskningsinstitutioner og private virksomheder i forskellige udviklings- og udviklede lande. Derudover udstyrer programmet også eleverne med databasestyring, statistisk og kvantitativ analyse og kommunikation og præsentationsevner ved hjælp af softwarepakker, såsom STATA, E-Views, SAS, Mathematica, GAUSS, LINDO, Excel og PowerPoint.

Multikulturelt miljø med et mangfoldigt elevorgan

PMPP giver, ligesom andre GSIR -programmer, eleverne et rigt uddannelses- og forskningsmiljø i IUJ s multikulturelle verden, som har en diversificeret elevgruppe fra mere end 50 lande. Det overvældende flertal af studerende og fakultetsmedlemmer bor i lejligheder og sovesale på campus. Dette letter tæt interaktion mellem studerende, fakultetsmedlemmer og administrative medarbejdere. Dette studiemiljø er unikt for IUJ . Studerende nyder deres timer, både i klassen og uden for klassen, diskuterer verdens problemer i formelle, uformelle og ekstremt afslappede omgivelser og etablerer et verdensomspændende netværk af studerende, fakultetsmedlemmer og IUJ kandidater, en vigtig aktiv for deres fremtidige karriere. På grund af campusplaceringen har vores skole desuden tætte relationer til lokale samfund, såsom Minami-Uonuma City og Niigata Prefecture, så eleverne har mange muligheder for praktisk forskning med adgang til faktiske oplysninger om spørgsmål vedrørende lokale og globale spørgsmål .

Læreplan

Akkrediteringer

Om skolen

Spørgsmål