Keystone logo
© Domus Academy
International University of Languages and Media

International University of Languages and Media

International University of Languages and Media

Introduktion

Historie og mission

"Know, ved, hvordan man kan være, hvordan man gør". Det er på disse tre hjørnesten, som IULM Universitet har baseret sin undervisning mission, med inspiration fra principperne i UNESCO. Tager styrke fra sin kald at integrere kulturel viden og faglige kompetencer, universitetet har fra sin begyndelse over 40 år siden, altid præsenteret sig som et mødested mellem den akademiske verden og arbejdsmarkedet.

Istituto Universitario di Lingue Moderne (IULM) blev grundlagt i 1968 af Fondazione Scuola Superiore pr Interpreti e Traduttori, under inspiration af senator Carlo Bo og professor Silvio Baridon. Fra begyndelsen idéen bag projektet var at opfylde kravene fra arbejdsmarkedet baseret på analyser af aktuelle tendenser.

70'erne

IULM, da det så blev kendt, koncentreret sin opmærksomhed på studiet af sprog, et ufravigeligt krav for at komme ind i stigende grad internationale markeder og sammenhænge fokuseret på at styrke kunst og kultur markeder.

De 80'erne

Universitetet var den første i Italien til at opfatte, hvordan verden af ​​kommunikation og forbrugersamfundet var under udvikling, og derfor er det så nødvendigt at opdatere sine kurser ved at give en specifik række værktøjer. Det er i denne periode, at det grundlægger Scuola Speciale di Relazioni pubbliche.

90'erne

Årtiet, der markerer den endelige styrkelse af positionen af ​​universitetet inden for kommunikation: fakultetet for kommunikation og underholdning Studies er sat op ved siden af ​​universitetets første Fakultet Fremmedsprog og litteratur. I 1998 Universitetet tager på sit nuværende navn: Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM.

Fra 2000 til i dag

Samtidig med at være meget opmærksomme på dynamikken i arbejdslivet, IULM Universitet er også fast besluttet på sit mål at give sine studerende med kulturel uddannelse gennem innovative studier. Grundlagt som et referencepunkt for undervisning i de sektorer af sprog og kommunikation, er det nu også blevet et videncenter inden for turisme og udnyttelse af kulturarven. Med sine 4 Fakulteter, First Cycle Degree Kurser, Second Cycle Degree Kurser, talrige masteruddannelser Kurser og post-erfaring kurser, universitetet tilbyder et komplet udvalg af kurser på alle niveauer.

Mission

Mission IULM Universitet er at uddanne og undervise fagfolk i stand til at tage de udfordringer og gribe de muligheder, der følger de internationale markeder og scenarier, samtidig med at forme mænd og kvinder bevidste om deres eget væsen og værd.

IULM garanterer sine studerende dyb kulturel bevidsthed og en solid universitet uddannelse - en blanding af teori og praksis: den vedtager en integreret tilgang, der har vist sig at være særdeles nyttig, ikke kun i at hjælpe de studerende succesfuldt ind på arbejdsmarkedet, men også i at hjælpe dem finde personlig tilfredsstillelse i deres liv.

IULM Universitet har altid set sig selv som en pioner: gennem årene har det været i stand til at forudse trends og tilpasse sig forandringer, der opererer som en dynamisk samtalepartner i et konstant udvikling system. I dag er det en veletableret institution i de samfundsøkonomiske mekanismer for sit indflydelse: et privilegeret tilstand, der gør det muligt at nærme sig vigtige ikke-akademiske organer og institutioner med henblik på at foreslå fælles projekter, der kan producere merværdi for undervisning og forskning.

IULM i korte træk

Ikke kun ord. Værdien af ​​IULM University ligger også i sine tal.

internationale relationer

Kend verden til at bygge fremtiden. Dette er internationalisering politik IULM. Universitetet opfordrer udvekslinger med udenlandske universiteter og virksomheder til studerende, kandidater og lærere.

IULM hilser mange udenlandske studerende samt gæsteprofessorer og arrangerer aktiviteter i regi af EF-projekter eller i samarbejde med mellem universiteter netværk til at udvikle uddannelses- og forskningsinstitutioner projekter.

Dette udmønter sig i øgede muligheder for studerende at deltage i undervisningen og tage eksamen i udlandet, tilskynde dem til at prøve nye og udfordrende erfaringer og forfølge den berigelse, der kommer fra et møde med andre kulturer. Det giver også kandidater og bachelorer en chance for at høste fordelene af ædle og professionelt kvalificerer arbejde erfaringer. Til dette formål har IULM også deltaget i flere relevante projekter og yde stipendier til tre- eller seks måneders arbejde oplevelser i forskellige iværksættervirksomheder områder i hele Europa.

For at fremme de studerendes mobilitet og den akademiske anerkendelse af studier i udlandet, har IULM vedtaget European Credit Transfer System (ECTS). Oprindeligt udtænkt for merit, har ECTS udviklet sig til en ophobning, der skal anvendes på alle niveauer: institutionelle, regionale, nationale og europæiske.

Et andet resultat af disse aktiviteter er konsolideringen af ​​universitetets netværk af relationer med andre førende universiteter i Europa og med mange institutioner og virksomheder, der er involveret i at tilbyde arbejde oplevelser.

Placeringer

  • Milan

    Via Carlo Bo, 1 , 20143, Milan

Spørgsmål