Keystone logo
International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

Introduktion

Den International University of Sarajevo er en non-profit uafhængig institution for videregående uddannelse, der selvstændigt yder tilskud til sit arbejde. Det tilbyder uddannelsesprogrammer i alle tre studier cyklusser, samt specifikke faglige udviklingsprogrammer i de registrerede områder.

IUS er akkrediteret med den nationale Agentur for Udvikling af videregående uddannelse og kvalitetssikring og opført i staten register over akkrediterede videregående uddannelsesinstitutioner i Bosnien-Hercegovina. Universitetet er et associeret medlem af European University Association (EUA) og en fuld medlem af International Association of Universities (IAU). Derudover er alle de syv programmer, der er repræsenteret gennem Keystone akkrediteret af AQ Østrig i seks år fra september 2016. IUS følger en fire-årig grad strukturbachelorniveau. Programmerne er kompatible med Bologna-systemet og tillade fri overførsel af kreditter gennem ECTS. En bachelorgrad i IUS er vurderet til 240 point. EN herres program på IUS varer en år og har en værdi på 60 point.

Sprogkrav

Den kommunikationssprog og uddannelse ved IUS er Engelsk, Og alle potentielle studerende har brug for bevis for sprogkundskaber (IELTS 6 eller TOEFL HIH 79). Studerende, der mangler dette niveau af færdighed kan studere på engelsk sprogskole, indtil de er klar til deres fakultet studier sprog-wise.

Deltagelse gebyrer

bachelorniveau prisen for et program starter fra 3600 Euro med de relevante legater. Til herres i Genetik og Bioteknologi gebyret er 3500 Euro. for Internationale forbindelser og Electrical and Electronic Engineering programmer, Er gebyret 3000 Euro.

Placeringer

  • Sarajevo

    Hrasnička cesta 15 Ilidža , 71210, Sarajevo

Spørgsmål