Keystone logo
Izmir University of Economics

Izmir University of Economics

Izmir University of Economics

Introduktion

Som det indenrigspolitik i det osmanniske rige, var "handelskammer" etableret i 1885 i Izmir, handel byen århundreder. Denne virksomhed var først til gavn for håndværkere. Dog kunne det ikke være aktiv i lange krige og besættelse periode. Positive værker steg i Republic periode. İzmir handelskammer styrket sin mangeårige struktur og blev den førende ikke-statslig organisation i Tyrkiet. For nu har det 55 tusind aktive 85 tusind inaktive medlemmer. İzmir Handelskammer har altid været symbolet på fornyelser og ændringer siden İzmir Economics kongres i 1923, hvor Atatürk var også til stede. İzmir Handelskammer, som altid har øget sine indtægter i over et århundrede har etableret "İzmir Handelskammer Foundation for Fremme af social bistand" med lederne af Ekrem Demirtaş i 1988. Blandt sine mål var "at åbne private universiteter med henblik på at uddanne de unge til at tjene for økonomien i landet." Grundlaget for dette mål var det element i 1923 İzmir Economics kongres, som sagde "bør etableres Skoler for økonomi uddannelse, henrettet og støttet af handelskamre i de store byer, der er handel centre. "Fonden, der overlever med støtte af velgørere i Izmir har støttet mange studerende ved at åbne primære skolebygninger, İzmir handelskammer Foundation Industry Vocational High school og erhvervsuddannelser . Fonden, der også tjener i sundhedssektoren har etableret İzmir handelskammer Süleyman Taştekin Eşrefpaşa Clinic. Imidlertid kunne fundamentet universitet, İzmir glædede blive etableret i 2001. Støtten til İzmir Handelskammer og Foundation har den største rolle for succesen af ​​İzmir University of Economics fra den allerførste skoleår til i dag.

Efter etableringen af ​​den første fundament universitet Bilkent i Ankara i overensstemmelse med 130. element af forfatningen, i februar 15, 1990 İzmir handelskammer Foundation for Fremme af social bistand præsident Ekrem Demirtaş sagde "Vi vil etablere et universitet med udenlandsk medie uddannelse. "Fordi med de ændringer i videregående uddannelse Law nummereret 2547 forordningerne af videregående uddannelsesinstitutioner, der trådte i kraft ved at blive offentliggjort i statstidende dateret april 10, 1991 og nummereret 20.841 lad oprettelse et fundament universitet. Hereupon, Ekrem Demirtaş, formand for bestyrelsen i den fond, der skiftede navn til İzmir Handelskammer Sundhed og Education Foundation "annoncerede, at de ville etablere en økonomi universitet i november 17, 1999.

Efter dette, bureaukratiske og juridiske procedurer begyndte. Værkerne blev mere intensiv når İzmir handelskammer bestyrelse støttede fuldt ud Grundlægger bestyrelse. Men der var et problem, kunne stedet at etablere universitetet ikke findes. I mellemtiden, i mødet med Privatisering Højkommissariat af 14. november, 2000 nummererede 2000 / 83it blev besluttet at etablere İzmir University of Economics i Sumer Konglomerat område med 160 000 m² i Halkapinar som at miste penge. Denne beslutning blev udelukket af bureaukraterne i İzmir, fagforeningerne, lov om beskyttelse af naturarv, Chamber of Architects og nogle politiske partimedlemmer. Den Nazilli Chintz Factory, som var i samme beslutning blev overdraget til Adnan Menderes University uden problemer.

Grundlæggerne arbejdede dag og nat, så for alternative steder og universitetet blev oprettet officielt med 2 fakulteter, 5 erhvervsskoler, og 2 institutter med loven nummererede 4633 offentliggjort i statstidende nummereret 24.373 dateret April 14, 2001. Den dato, at lovgivningen blev vedtaget bliver fejret som datoen for universitetets fundament. I mellemtiden, efter nogle undersøgelser med forslag Metropolitan borgmester Ahmet Piriştina universitetet blev besluttet at være etableret på juli 01, 2001 Grand Plaza hotel, som blev opgivet i ni år. De bureaukratiske procedurer og hårde ændring værker mod tiden blev afsluttet. Der var 288 elever i det første år i konferencesalen, klasser, kontorlokaler, restaurant, cafeterier, studerende sovesal og hovedbygningen, som blev afsluttet i tre måneder. Med begyndelsen af ​​kurserne mandag den 22. oktober, 2001 og den officielle åbningsceremoni på fredag, 26 oktober, 2001 gav 9. præsident Republic Süleyman Demirel den første lektion.

Mission

Mission İzmir University of Economics er at uddanne og udstyre kvalificerede studerende med lederskab attributter, iværksætter-kapaciteter, kritisk tænkning og evnen til at bidrage med værdifuld forskning i en række forskellige videnskaber. Vision

Vision af İzmir University of Economics er at blive en fremtrædende institution for videregående uddannelse på forkant med uddannelse på et universelt plan og pioner værdifuld forskning i en række forskellige discipliner. Grundlæggende værdier institutionen

Deltagelse; fremme af et fagligt miljø, som er universel, fleksibel, pluralistisk, gennemskuelig og åben for samarbejde. Innovation; at deltage i tværfaglige forsknings- og udviklingsaktiviteter, der er effektive, kreative og på forkant med nye opdagelser, Socialt ansvar; at være ansvarlig i samfundet ved effektiv styring af de sociale ressourcer i produktionen og formidlingen af ​​universel viden, Perfetionism; til konsekvent at fokusere på det bedst mulige resultat i enhver aktivitet.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Izmir

    İzmir University of Economics, Sakarya Caddesi, No:156, 35330, Izmir

    Spørgsmål