Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Jacksonville University

Jacksonville University

Jacksonville University

Introduktion

1. oktober 1934: Første sammenkaldelse af William J. Porter University i 3. sal auditorium i First Baptist Education Building.

1935: Porter University skifter officielt til Jacksonville Junior College (JJC). Klasser flytter til Haddock Business University klasseværelser på 517 Laura Street.

1936: Skolen indtager hele anden sal i Florida Theatre Building.

April 1944: JJC flytter til Kay Mansion ved 704 Riverside Avenue.

2. oktober 1950: Klasserne begynder på Arlington-campus i den første permanente bygning (grundlæggere).

1961: College of Fine Arts etableret.

1981: Nye majors introduceret: dans, fotografering og kommunikation.

2001: Renoveringer foretages i Rådets bygning og Kinne Center.

1. juli 2004: Kerry Romesburg blev den ellevte universitetspræsident.

2007: Sygeplejerske udvides til også at omfatte familie- og nødsituationssygeplejerske-underspecialisering, først i Florida, sjette i landet. Oak Hall, de nyeste moderne boliger, åbner for studerende.

Missionen ved Jacksonville University er at forberede hver studerende til livslang succes med at lære, opnå, føre og tjene.

Denne mission udføres som et lille, omfattende, uafhængigt universitetssamfund beliggende i en pulserende bymiljø. Universitetet tjener et etnisk og geografisk forskelligartet, overvejende bachelorstuderende, samt voksne studerende i udvalgte bachelor-, kandidat-, doktorgrads- og faglige certificeringsprogrammer.

Jacksonville University læringsfællesskab vil give personlig service, tæt interaktion mellem studerende og fakultet og et omfattende udvalg af uddannelses- og samkursulære programmer. Vores læringserfaring vil understrege engageret læring, integration af tænkning med at gøre og kombinationen af professionel forberedelse med et stærkt liberalt kunstfundament.

Værdier

Jacksonville University lærings- og levende samfundsværdier:

  • studerende og kvaliteten af deres lærings / livserfaring som den højeste prioritet;
  • fakultet og studerendes engagement i undervisning, læring og udvidelse af viden inden for et miljø med ekspertise og akademisk frihed;
  • service til universitetet, samfundet og samfundet; og
  • Ærlighed, integritet og gensidig respekt.

Jacksonville University vil være et nationalt og internationalt anerkendt universitet kendt for signaturprogrammer, indbydende og støttende campus og succes for sine studerende.

Fokus for Jacksonville University vil være at skabe et komplet læringsmiljø, hvor studerende kan udvikle sig og opleve akademisk, social og personlig succes. Studerende vil føle, at Jacksonville University er deres akademiske hjem; et hjem, hvor de føler sig trygge, sikre, værdsatte og involverede. Grundlaget for denne indsats vil være det fuldtidsuddannede program, suppleret med udvalgte faglige og kandidatuddannelser.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Jacksonville

    University Boulevard North,2800, 32211, Jacksonville

    Spørgsmål