Keystone logo
James Cook University Online

James Cook University Online

James Cook University Online

Introduktion

Fremskridt din karriere med en innovativ, fleksibel ph.d.-grad. Begynd at opbygge en lysere fremtid, i dag.

Vores Master, Graduate Diploma og Graduate Certificate kurser i sygepleje, datalogi og erhvervslivet vil udstyre dig med de færdigheder, viden og legitimationsoplysninger for at fremme din karriere og gøre en forskel i dit valgte område.

Hvorfor studere med JCU?

Undersøg, når det passer dig, modtag personlig faglig støtte og lav dit CV med en kvalifikation fra et internationalt anerkendt universitet.

Med et ry for excellence i undervisning og forskning kender vi værdien af en verdensklasse uddannelse: vores studerende graduerer til at blive ledere på deres områder og deres lokalsamfund. Derudover er JCU blevet tildelt fem stjerner for at opnå succes i seks år med The Good Universities Guide.

Gennem vores postgraduate kurser, har vi til formål at give fagfolk mulighed for at få en positiv indvirkning og gøre deres liv vigtige. Tilmeld dig i dag og få de færdigheder til at bygge din lysere fremtid i dag.

Vores arv

Grundlagt i 1961 og med campus i Townsville, Cairns og Singapore, er JCU Queenslands næststørste universitet. Rangeret i top 2% af verdens tertiære institutioner, er JCUs ry for excellence bygget på vores verdensklasse forskning samt den førende præstationer for vores kandidater i alle sektorer. Vores studerendes succes er vores første prioritet.

Mød nogle af de akademikere, der vil bringe den førende forskning og undervisning til fingerspidserne:

 • Ammende
 • Datalogi
 • Forretning

Hvad vi tilbyder

På JCU Online kombinerer vi det seneste inden for undervisning og læring med en dyb forståelse af online postgraduate kursus levering .

Vores medarbejdere er blandt verdens førende akademikere , kendt for deres stipendium, professionelle rigor og støttende tilgang til online postgraduate studie.

Vores placering blandt verdens bedste universiteter betyder, at en grad fra JCU Online vil hjælpe dit CV skinne . Faktisk har JCU modtaget fem stjerner for jobsucces i Good Universities Guide for de sidste seks år i gang.

JCU Online forskellen

Postgraduate degrees fra JCU Online er innovative, fleksible og skræddersyede for at passe de travle realiteter i nutidens fagfolk. Tilgængelig på enhver enhed og designet til at muliggøre 'når som helst, hvor som helst' læring, passer JCU Online-kurser ind i dit liv og din livsstil.

Vores interaktive online-miljø gør det interessant at lære. Video, lyd, gruppechats og mere hjælper dig med at føle dig fordybet i dine kurser og få mest muligt ud af din undersøgelse. Vi lette mange muligheder for at forbinde med medstuderende og sikre, at din faglige kvalifikation suppleres af et ægte netværk af professionelle kolleger.

Alligevel anerkender vi også værdien af personlige forbindelser og individuel støtte, selv når vi kæmper for fordelene ved online studie. Derfor har du som en JCU Online-studerende din egen personlige succeshistorie for at støtte dig fra tilmelding til eksamen, hjælpe og opmuntre dig hele vejen til kursusafslutning.

Placeringer

 • Douglas

  James Cook Drive,1, 4811, Douglas

  • Brisbane

   Queen Street,349, 4000, Brisbane

   • Smithfield

    McGregor Road,90, 4878, Smithfield

    Spørgsmål