Keystone logo
Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Introduktion

Missionen for denne skole er at uddanne personer, der "tjener Gud og verden i den ånd, Kristi" til "instruktion hvilke værdier hvert enkelt individ."

Christian Instruktion

Kristendommen - den stiftende ånd, der understøtter Japan lutherske College

Kristendommen, den stiftende ånd, der er JLC arv, ikke kun vises i foredrag, men er en del af hele campus liv. Meget kan læres og erfaringer fra de daglige interaktioner med fakultet, personale og andre studerende.

Japan lutherske College har et Campus Christian Center, hvor Chaplain (præst) giver lederskab for alle tilbedelse aktiviteter og programmer på campus. Præsten er tjent med en Chaplain assistent, sammen med andre hjælpere og frivillige studerende, der udgør Worship udvalget. Der er kapel tjenester hver klasse dag. Mens tilbedelse er ikke obligatorisk, det giver et sted, hvor fakultetet og de studerende kan komme sammen som én, hørte Guds Ord, og deltage i bøn. Gennem de budskaber, der præsenteres her, er der muligheder for at se en anden side af de mennesker, som vi interagerer med dagligt.

Grundlaget for vores "Lutheraness" - så at sige-of prise Gud og fremme kærlighed til vore medmennesker er fundet i denne kristne instruktion. Det er vores håb, at års studier på JLC ikke blot vil resultere i viden og færdigheder, men vil være en tid, der er dybt påvirker hver af os som individer.

Placeringer

  • Tokyo

    3 Chome-10-20 Osawa, Mitaka-shi, 181-0015, Tokyo

    Programmer

    Spørgsmål