Keystone logo
Jamestown Community College

Jamestown Community College

Jamestown Community College

Introduktion

Beliggende i det sydvestlige New York, JCC blev grundlagt i 1950 som en del af State University of New York. Den nuværende tilmelding er ca. 3.500 fuldtids og deltidsansatte kredit studerende på to campusser, to udvidelse centreOg online. I 2012, JCC blev kaldt "Top Performing Offentlig To års College i New York" i en rapport udgivet af The Chronicle of Higher Education.

JCC er en omfattende, regionalt, åben adgang, elevcentreret institution, der favner akademisk ekspertise og opfylder service områdets læringsbehov på forskellige måder. JCC programmering omfatter liberale kunst transfer uddannelser, karriere-programmer, samfundstjeneste, udviklingsmæssige uddannelse, og erhvervslivet og industrien uddannelse. Skolens partnerskab med større samfund bidrager til den sociale og intellektuelle forbedring, økonomisk udvikling, og kulturel berigelse af det vestlige New York og det nordvestlige Pennsylvania.

Det vigtigste campus er placeret på en 107 acres i Jamestown, I det sydvestlige hjørne af New York. Jamestown er inden for en dags rejse afstand fra større amerikanske byer, herunder Buffalo, New York, Pittsburgh, og Cleveland og kun 90 minutter fra Niagara Falls.

Vision Jamestown Community College, en integreret del af vores samfund sociale og økonomiske rammer, vil være regionens førende leverandør af overførsel, karriere, udviklingsmæssige, og efteruddannelse, og vil blive anerkendt for akademisk ekspertise, et samarbejde ånd, innovativ ledelse, og en iværksættertankegang.

Mission Jamestown Community College er en omfattende, regionalt, åben adgang, elevcentreret institution, der favner akademisk ekspertise og opfylder service områdets læringsbehov på forskellige måder, herunder liberal kunst transfer uddannelser, karriere-programmer, samfundstjeneste, udviklingsmæssige uddannelse og erhvervslivet og industri uddannelse. Skolens partnerskab med større samfund bidrager til den sociale og intellektuelle forbedring, økonomisk udvikling, og kulturel berigelse af det vestlige New York State og nordvestlige Pennsylvania.

Opgørelse af overbevisninger

Forpligtelse til kvalitet: Skolen er forpligtet til elevernes læring og fremme af kollegiet, sin mission, og velfærd for vores samfund. Forpligtelse til Studerende: Vi tror studerende og andre forbrugere af kollegium tjenester er den første prioritet i alt, hvad vi gør. Forpligtelse til Livslang læring: Vi tror hele kollegiet samfund er ansvarlig for at berige liv ved at skabe en atmosfære dedikeret til livslang læring og intellektuel undersøgelse og for at fremme kommunikation, samarbejde og en større forståelse for vores pluralistisk samfund og den verden, vi lever . Forpligtelse til EF-partnerskab: Vi tror, ​​vi har et fælles ansvar for trivsel af vores college og skal spille en rolle, i samarbejde med andre EU-agenturer, at fremme den økonomiske, sociale og kulturelle velfærd vores samfund.

Placeringer

 • Jamestown

  Jamestown Community College, Jamestown Campus, 525 Falconer Street, P.O. Box 20, NY 14702, Jamestown

  • Olean

   Jamestown Community College, Cattaraugus County Campus, 260 North Union Street, P.O. Box 5901, NY 14760-5901, Olean

   • Dunkirk

    Jamestown Community College, North County Extension Center, 10807 Bennett Road, NY 14048, Dunkirk

    • Warren

     Jamestown Community College, Warren, PA Center, Curwen Building, 185 Hospital Drive, PA 16365, Warren

     Spørgsmål