Keystone logo
JMC Academy

JMC Academy

JMC Academy

Introduktion

JMC Academy er en specialiseret uddannelsesinstitution for kreative industrier med campusser i Sydney, Melbourne og Brisbane. Etableret for 40 år siden, var det Australiens første private college, der kvalificerede sig til akkreditering i Audio Engineering, Digital Television og Digital Multimedia.

Vores kreative fællesskab består af studerende, der studerer musik, lydteknik, film, underholdningsvirksomhed, visuel kommunikation, animation, spildesign og skuespil. Studerende nyder godt af muligheder for samarbejde og netværk mellem discipliner, hvilket yderligere forbereder dem til en lang og tilfredsstillende karriere i de kreative industrier.

Vores alumner udlever deres passioner gennem kreative karrierer rundt om i verden og beviser, at det er muligt at gøre karriere ud af at gøre det, du elsker. Vi inviterer dig til at komme og udforske, hvordan en kreativ karriere kan se ud for dig.

Hvorfor studere på JMC Academy

På JMC Academy er vi fokuseret på at give eleverne muligheder for at skabe, forbinde og udvikle deres håndværk i et støttende fællesskab. Vi holder vores klassestørrelser små, så vi kan lære hver elevs ambitioner, styrker, svagheder og kreative stemme at kende. Vores lille kursusudbud af specialiserede kreative industridiscipliner betyder, at vi regelmæssigt kan opdatere og forfine vores kurser og teknologi, så de er fremtidsfokuserede og relevante for industriens udvikling. Vores internationale netværk af ligesindede institutioner sikrer, at vi kan benchmarke vores programmer i forhold til internationale standarder, hvilket sikrer, at vores studerende er i stand til at komme ind på arbejdsstyrken med tillid, uanset hvor i verden de går.

Campus funktioner

Sydney: JMC Academy Sydney-campus er en topmoderne facilitet beliggende i Ultimo i det centrale Sydney. Det ligger ti minutters gang fra hovedbanegården (Sydneys hovedbanegård) og kan nemt nås med bus og letbane. Chinatown, det spanske kvarter, Darling-kvarteret og Paddy's Markets er alle inden for nem gåafstand. JMC Academy Sydney campus ligger tæt på Sydneys underholdnings- og udstillingscentre og inden for rækkevidde af Darling Harbour.

Melbourne: JMC Academy Melbourne-campus er beliggende i det sydlige Melbourne, kun en kort sporvognstur fra togstationerne Southern Cross og Flinders Street. JMC Academy er beliggende i et historisk distrikt i Melbourne. Inde i nogle af South Melbournes charmerende kulturarvsbygninger er musikstudier, pladeselskabsadministrationsselskaber og animations-, film- og tv-produktionshuse. Campus ligger inden for ti minutter fra Melbournes kunstområde, som er hjemsted for store australske kunstvirksomheder og spillesteder.

Brisbane: JMC Academy nye, specialbyggede Brisbane campus ligger i South Brisbane, kun en kort gåtur fra South Brisbane togstation. South Brisbane er anerkendt som både kunsthovedstaden og uddannelsescentret i Queensland, en stat, der tiltrækker studerende fra hele verden, der nyder den afslappede livsstil og varme vejr. JMC Academy South Brisbane campus ligger kun få minutter fra Queenslands Gallery of Modern Art, Museum og Performing Arts Centre.

  Placeringer

  • South Melbourne

   208 Park Street, South Melbourne, Australia, 3205, South Melbourne

   • South Brisbane

    75 Grey Street, South Brisbane QLD, Australia, 4101, South Brisbane

    • Ultimo

     561 Harris Street, Ultimo, NSW, Australia, 2007, Ultimo

     • Sydney

      561 Harris Street, 2010, Sydney

     • Brisbane

      75 Grey Street, , Brisbane

     • 316

      208 Park Street, 3205, 316

     Spørgsmål