Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
John Cook School of Business, Saint Louis University

John Cook School of Business, Saint Louis University

John Cook School of Business, Saint Louis University

Introduktion

Grundlagt i 1910, John Cook School of Business er den 15. ældste handelsskole i landet. Skolen er akkrediteret af AACSB og tilbyder undergraduate, Masters og Ph.D. grader til mere end 1.700 studerende pr. akademisk år.

Mens mange skoler er medlemmer af AACSB eller er anerkendt af AACSB, er Saint Louis Universitys handelsskole en af ​​de få områdeskoler, der er akkrediteret af AACSB, International Association for Management Education, det førende akkrediteringsorgan af business schools. Akkreditering af AACSB sikrer kontinuerlig kvalitetsforbedring i kollegiale handelsskoler med hensyn til læseplanen, undervisningsressourcer, elevvalg og karriereplanlægning og -placering og fakultetets intellektuelle bidrag og kvalifikationer.

Handelsskolefaciliteterne er steget 75 % med en udvidelse på 60.000 kvadratmeter, 15 millioner dollars, der åbnede i september 2000. Tilbygningen, der hedder John og Lucy Cook Hall, er designet med elever i tankerne, og byder på rigelige studierum, en café, en smuk fællesarealer og computerdockingstationer i hele bygningen. Disse stationer giver studerende adgang til internettet, hvilket muliggør individuel forskning og adgang til websteder for specifikke SLU-klasser, hvor professorer opretholder aktuelle pensum og anden kursusinformation. Strukturen er åben, lys og luftig og tilbyder mange behagelige samlingssteder, hvor du kan studere eller socialisere.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • St. Louis

    John Cook School of Business Saint Louis University 3674 Lindell Blvd.

    Spørgsmål