Keystone logo
Josai International University

Josai International University

Josai International University

Introduktion

Josai International University åbnede i april 1992 med to fakulteter og to afdelinger: Institut for Ledelse og Informationsvidenskab i fakultetet for Ledelse og Information Sciences og Institut for Interkulturelle Studier i Det Humanistiske Fakultet. I april 2005 vil universitetet have syv afdelinger i fem fakulteter og fire kandidatafdelinger.

For at forberede de studerende på beskæftigelse inden for en bred vifte af felter kræves kurser på engelsk og grundlæggende computerfærdigheder i alle afdelinger. For bredere perspektiver og mere sofistikerede problemløsningsevner kan studerende tage kurser i andre afdelinger, og de optjente point i disse kurser tælles med i de kreditter, der kræves til eksamen.

JIU er stolt af sin ungdommelige ambition og energi, af sit engagement i at forme de unges karakterer med drømme og ædle visioner om at arbejde til gavn for både lokale og internationale samfund. Universitetet styres af dets grundlæggers åndelige arv, en mission om "karakteropbygning gennem læring", i at hjælpe studerende til at gøre sig ansvarlige individer og samfundets medlemmer.

JIU giver meget mere end specialiseret og liberal uddannelse i klasseværelset. Universitetet tilbyder også tre praktiske træningsprogrammer, der fokuserer på brugen af fremmedsprog og informationsbehandlingsevner til planlægning og implementering, og på udvikling af evnerne til at tage initiativ til sigt.

Den første af disse tre programmer, "feltuddannelse", blev først introduceret i Japan af JIU og inkluderer en række praktikophold og uddannelse på arbejdspladsen. Det andet program er "projektuddannelse", hvor de studerende gennemfører forskellige projekter, som de selv har udtænkt og planlagt. Den tredje er "karriereuddannelse", hvor studerende vælger deres fremtidige erhverv og begynder at forberede sig på deres karriere ved at udvikle deres egne evner. Gennem disse og andre uddannelses- og uddannelsesprogrammer hjælper JIU studerende med at finde deres mission i livet og tilbyder dem solid støtte med specifik forberedelsestræning.

Placeringer

 • Chiyoda

  Chiyoda, Japan

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål