Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Introduktion

Som den største lærerforberedelse i staten har College of Education ved Kansas State University demonstreret evnen til at reagere på behovene på det globale marked ved at tilbyde en blanding af indledende og avancerede grader, der forbereder individer fra alle geografiske områder, socioøkonomisk baggrunde og kulturer at undervise i. Med mange års erfaring med at arbejde med internationale studerende fra hele verden, vil højt kvalificerede fakulteter med engelsk som andetsprog (ESL) erfaring forberede spansk, kinesisk, japansk, fransk og tysk som modersmål til lærerlicens. Studerende kan forvente at forlade programmet med de nødvendige færdigheder til at udmærke sig i klasseværelset og videre. Vores Teaching & Learning (TELRN) Graduate Certificate er et fantastisk sted for karriereskiftere at begynde deres vej til at blive lærer i verdenssprog.

Dette program udstyrer enkeltpersoner med den instruktionspraksis og teori, der er nødvendig for at undervise amerikanske studerende i USA. Med blot et semester mere af kurser efter afslutningen af certifikatet kunne interesserede kandidater afslutte en pensum- og instruktionskandidatgrad med en World Modern Languages-koncentration. Ph.D. i Curriculum & Instruction er beregnet til avancerede kandidater, der søger at fokusere på uddannelsesforskning på lokalt, nationalt eller internationalt niveau.

Slut dig til os og bliv en del af det spændende globale momentum, K-State skaber inden for verdenssproglæreruddannelsen!

Vision, mission og konceptuel ramme

Vores vision:

"Forbereder undervisere til at være kyndige, etiske, omsorgsfulde beslutningstagere for en forskelligartet og foranderlig verden."

Vores mission er opfyldt gennem:

 • levering af eksemplarisk instruktion til studerende på bachelor- og kandidatniveau
 • produktion, fortolkning og formidling af sund og nyttig forskning og stipendium
 • ledelse, samarbejde og service inden for erhvervet
 • og forfremmelse, forståelse og fejring af mangfoldighed.

Akkreditering

Vores college omfavner akkreditering som et primært middel til at sikre professionen, at vi opfylder dens højeste standarder.

 • Kansas Department of Education (KSDE)
 • National Council Accreditation of Teacher Education (NCATE/CAEP)
 • Rådet for Akkreditering af Rådgivning og Beslægtede Uddannelsesprogrammer (CACREP)
 • Council for the Accreditation of Educator Preparation (CAEP)

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

   Spørgsmål