Keystone logo
Kansas State University College of Architecture, Planning and Design

Kansas State University College of Architecture, Planning and Design

Kansas State University College of Architecture, Planning and Design

Introduktion

Kansas State University's College of Architecture, Planning & Design (APDesign) blev etableret i 1963 ved at samle afdelingerne for arkitektur, landskabsarkitektur, arkitektonisk teknik, byggevidenskab, indretningsarkitektur og regional- og samfundsplanlægning i en administrativ enhed.

De tidlige grundlæggere af denne koalition var meget indsigtsfulde og indså, at udøvelsen af designyrkerne ville involvere tværfaglig indsats. Indkvartering af disse programmer i et enkelt kollegium gjorde det muligt for studerende bedre at forstå roller og relationer mellem de discipliner, der omfattede designet af det byggede miljø. Denne kombination af design og planlægning fik national opmærksomhed som en modelorganisation for uddannelse i design, planlægning og ledelse af miljøet.

I dag er APDesign fortsat et omfattende, tværfagligt miljødesignhøjskole med akkrediterede professionelle programmer inden for arkitektur, indretningsarkitektur og produktdesign, landskabsarkitektur og regional- og samfundsplanlægning. APDesigns designprogrammer er konsekvent blevet rangeret af magasinet DesignIntelligence som blandt de bedste i landet.

Placeringer

  • Manhattan

    Manhattan, USA

    Spørgsmål