Keystone logo
Kansas State University Manhattan Campus

Kansas State University Manhattan Campus

Kansas State University Manhattan Campus

Introduktion

Det betyder ikke noget, hvis du spørger en mangeårig professor, nyuddannet, lidenskabelig alumn eller en frisk-øjet nybegynder. Vælg et medlem af K-State-samfundet tilfældigt og spørg ham eller hende, hvad det betyder at være en Wildcat, så får du sandsynligvis et et-ord-svar: Familie.

K-Staters anser sig selv familie, og at troen skinner gennem bidrag så forskellige som vores medlemmer. Forskere opdager løsninger på problemer, der kunne redde et liv halvvejs over hele verden, og eleverne binder sammen om en lørdag formiddag for samfundstjeneste. Tusindvis af Wildcat-fans pakker vores stadioner og råber sammen, og vores lederskab styrer os på en måde, der opfylder forpligtelserne for et land-grant-universitet.

Faktisk kan disse forpligtelser betragtes som vores familieværdier, og de mange måder, vi opnår dem på, er Wildcat Way. Vi inviterer dig til at komme med på turen, fordi der altid er plads til en mere i K-State-familien.

K-Stats hovedcampus sidder i "Det lille æble" og trives i sin livlige universitetsby-atmosfære.

Manhattan campus omfatter mere end 2.320 acres, inklusive landbrugs- og forskningsfaciliteter.

Manhattan har en befolkning på mere end 56.000 og nyder et godt forhold til K-State-familien.

Denne campus ligger ved siden af Fort Riley, en stor hærinstallation, og samarbejder om mange militærfokuserede projekter.

Det amerikanske ministerium for hjemmelandssikkerhed's nationale bio- og agro-forsvarsfacilitet opføres ved siden af campus.

Placeringer

  • Manhattan

    Manhattan, USA

    Spørgsmål