Keystone logo
Karlshochschule International University

Karlshochschule International University

Karlshochschule International University

Introduktion

Karlshochschule International University (eller som vi kalder det: Karls) er et fondsejet, privat non-profit universitet. Det er akkrediteret af Wissenschaftsministerium (Videnskabsministeriet) i Baden-Württemberg-staten og har også et institut for International Business Administration Accreditation (FIBAA) Systems Akkreditering. Dette boutique-universitet kan spore sin historie til 1903, selvom det blev reimagined som Karlshochschule i 2009 med et kulturelt perspektiv på ledelsen i centrum og et stærkt internationalt perspektiv. Karls er et andet slags universitet for folk, der er eller vil være anderledes; specielt for dem, der ønsker at gøre en forskel.

10 grunde til at vælge karls

 1. Rethinking Management

 2. I ledelsen - Alle vores programmer er blevet akkrediteret af FIBAA med højeste ros og modtaget 8 præmieforsendelser, som placerer os blandt Tysklands øverste ledelsesuniversiteter.

 3. ChangeMakers

 4. Interkulturelle, hver dag! - 100 partneruniversiteter, internationale grupper af studerende, foredragsholdere og medarbejdere samt forskellige sprogkurser giver oplevelse af interkulturalitet en naturlig del af hverdagen.

 5. Co-Creation Space - Vi er et samlingspunkt for højt motiverede og åbent individer med lidenskab og ønske om at innovere og medvirke til bæredygtig forandring.

 6. Personlig vækst - En grad er ingenting, hvis du ikke kan leve op til det. I vores programmer giver vi mulighed for at omdanne, omfavne og dele oplevelser på en kreativ, men kritisk måde og dermed udvikle sig personligt.

 7. Direkte

 8. Bedste (Is) Practice - Den mangfoldige involvering i hands-on virkelige projekter giver en smag af, hvad det er at udføre på verdensplan og åbner muligheder for professionelle fremskridt.

 9. Academic Home

 10. Europas hjerte - Ligger lige i centrum af Karlsruhe, en ung, levende, multikulturel studerendeby i det sydlige Tyskland, er vi i pulsen for europæisk livskvalitet: kultur, økonomi, bylivsstil og natur.

Placeringer

 • Karlsruhe

  Karlstraße 36 - 38, 76133, Karlsruhe

  Programmer

  Spørgsmål