Keystone logo
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

Introduktion

Hvem er vi?

Det Kongelige Kunstakademi (KASK) og Royal Conservatory udgør School of Arts i University College Gent. Skolen samler talentfulde og motiverede studerende med udestående undervisere, aktive kunstnere, designere og teoretikere i kunst og design fra hele verden. Den mission af skolen definerer sine hovedopgaver: udvikling af kunst, uddannelse og forskning i et internationalt perspektiv.

Den varierede række kunstneriske discipliner i KASK & Conservatory, gør for gensidigt inspirerende og relativt åbne uddannelsesprogrammer. Som tværfaglighed i kunst bliver mere og mere vigtigt, er der plads til gensidig inspiration i vores træningsprogram. Desuden vil de studerende blive introduceret til nogle af de mange teoretiske og kunstneriske forskningsprojekter vores undervisere er engageret i.

KASK & Conservatory campusser er placeret i centrum af Gent. Gent er meget modtagelig for den internationale kunstscene og specielt indbydende til studerende. Ud over at blive indlejret i dette kunstnerisk rigt miljø, skolen selv er en kulturel skuespiller, organisering udstillinger, koncerter, festivaler, foredrag og filmforevisninger og co-producerende af en international kunst magasin.

historie

Den nuværende School of Arts forener to gamle og berømte institutioner. Det Kongelige Kunstakademi (KASK) blev oprettet 260 år siden og er en af ​​de ældste institutioner for videregående uddannelse i Gent. Det blev grundlagt i 1751 af kunstneren Philippe-Carel Marissal. Under sine studier i Paris, blev Marissal imponeret af akademiet. I henhold til østrigsk regel blev 'kongelig' kendetegnende tildelt af Gents akademi af kejserinde Maria Theresia i 1771. Områderne tegning, maleri, skulptur og grafik fortsat opfylde en central plads i programmet. Gennem årene har akademiet tilføjet nye felter såsom installation og medier kunst, fotografi, animation og film, samt design, drama og havekunst.

The Royal Conservatory, grundlagt af Joseph-Martin Mengal i 1835, er mere end 150 år. Ligesom Marissal, Mengal også studeret i Paris. Bagefter vandrede han gennem Europa med Napoleons hær. I overensstemmelse med den periode, Mengal skrev patriotiske sange samt romancer og operaer. Han dukkede op som et horn specialist. Mengal skole straks indskrevet 300 studerende i 1835, et par år senere var der 800 elever. Alle 10 år og ældre var velkommen.

I det 20. århundrede, vinterhave uddannelse udviklet sig til højere kunstuddannelse af et akademisk niveau for kandidater med en studentereksamen og ofrene blev udvidet til at omfatte jazz, pop musik, musikproduktion og musikinstrument konstruktion.

KASK og Royal Conservatory har været afdelinger i University College Gent siden 1995. Med mere end 18.000 studerende, University College Gent er den største professionshøjskole i Flandern. Det giver fordele for skalaen, når de udvikler en effektiv administration, styring af infrastruktur, udvikling af forskning og tilbyde sociale faciliteter. Placering af kunstprogrammer i en struktur som School of Arts aktivt garanterer den specifikke kvalitet of the art-programmer i praksis. The School of Arts gør dette inden for HoGent og i tæt samarbejde med Ghent Universitet. En stærk udvidelse af kunstnerisk og teoretisk forskning inden for School of Arts, og etablering af atelierer, der pode på nye teknologiske medier og nye kunstneriske former, vidner om den urokkelige hensigt at forbedre kvaliteten af ​​programmerne og for at afspejle dynamikken i kunstnerisk indsatsområde i programmerne.

Green Track

Grøn Track er et netværk bestående af mere end 40 organisationer inden for kunst- og kulturområdet som går sammen til at arbejde omkring økologi og bæredygtighed. The School of Arts Gent har været en del af denne organisation siden 2014 og bidrager til disse idealer på forskellige måder.

Som en skole, forpligter vi at uddanne vores elever til at gøre dem mere bevidste om miljøet. Det gør vi i kurserne, men også i hele skolens politik selv. Vi stræber efter en bæredygtig politik og forsøge at huske på vores økologiske fodaftryk så meget som muligt.

Vi stimulerer både studerende og professorer i en kreativ tilgang af bæredygtige, miljøvenlige materialer og processer. Dette vil resultere i en ny generation af kunstnere, som disse idealer kommer naturligt.

Takket være vores alliance med Green Track vi også kan drage fordel af den viden og ekspertise af de øvrige medlemmer og har adgang til et omfattende netværk af samarbejdspartnere i og omkring Gent.

gent.greentrack.be

Placeringer

  • Ghent

    The Royal Academy of Fine Arts in Ghent Campus Bijloke Jozef Kluyskensstraat 2 , 9000, Ghent

Spørgsmål