Keystone logo
Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Introduktion

Højt omdømme

Siden 1922 har Kaunas University of Technology udviklet et stort potentiale for studier og forskning og forbliver førende inden for innovationer og teknologier i regionen Baltikum. Med 10.500 studerende og 1.000 akademiske medarbejdere tilstræber KTU at samle højt talentfulde studerende (støttet af universitets- og eksterne stipendier), forskere og akademikere til at udføre avanceret forskning, levere topkvalitetsuddannelse og give forsknings- og udviklingsydelser til en bred række virksomheder.

internationalitet

KTU forbedrer sin internationale synlighed ved at deltage i internationale forskningssamarbejde, ved at etablere internationale studieprogrammer, ved at samarbejde med internationale partnere om at skabe fælles studieprogrammer og ved at tilskynde til deltagelse i international udveksling mellem studerende og akademiske samfund. I øjeblikket kan internationale studerende vælge mellem 37 bachelor- og kandidatuddannelser og 19 ph.d.-programmer på engelsk inden for teknologisk, fysisk, biomedicinsk og samfundsvidenskab, humaniora og kreativ kunst og design.

Voksende talenter

KTU investerer i sine nuværende studerende ved at forbedre deres studiemiljø og dets kvalitet ved at give mulighed for at være aktive inden for sport, kunst, elevernes foreninger og ved at opbygge deres tillid, da det er investeringen for samfundets fremtid i lokal og global betingelser. Vores elever udgør en stor del af det pulserende eleverne i Kaunas, den næststørste by i Litauen.

På KTU

 • Blandt de øverste 5% af de bedste universiteter i verden: KTU samler højt talentfulde studerende, forskere og akademikere.
 • Lederen i samarbejde med erhvervslivet: fra udvikling af studieprogrammer gennem caseanalyse til teknologioverførsel.
 • Bred vifte af ydelser til eleverne: udvekslingsprogrammer, praktikophold, idræt, idræt osv.

Campus funktioner

  Placeringer

  • Kaunas

   Donelaicio St. 73,, 44249, Kaunas

  Spørgsmål