Keystone logo
© Eva Dang
Keele University

Keele University

Keele University

Introduktion

Keele University blev etableret i 1949 og er et af de største campusuniversiteter i Storbritannien, med over 10.000 studerende, der studerer på vores smukke 600 hektar store ejendom i Staffordshire, med vores lokale NHS-partnere og over hele verden. Keele sætter guldstandarden for undervisning med nogle af de mest tilfredse studerende i landet, og vores forskning søger at forbedre liv og løse de mest presserende udfordringer i vores region, land og verden.

Keele University blev født ud fra en banebrydende vision, en af en anden slags universitet. Etableret i 1949 af Lord Lindsay - den tidligere vicekansler ved Oxford University - i et land, der stadig er ved at komme sig efter Anden Verdenskrig, blev universitetet oprindeligt styret af lokalsamfundets behov. Universitetets grundlæggende mål var at producere kandidater, der ikke kun havde den tekniske og specialistviden til at bringe samfundet fremad, men som forstod det sociale og politiske landskab, der drev dette behov. Spol frem over 70 år, og denne originale etos er fortsat kernen i universitetets mission, og vores banebrydende ekspertise og forskning bliver brugt til at forbedre menneskers liv og løse de mest presserende udfordringer, ikke kun lokalt og inden for vores region, men i hele verden.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Keele

    Keele, Det Forenede Kongerige

Spørgsmål