Keystone logo
Keele University MA Menneskerettigheder, Globalisering og Retfærdighed
Keele University

MA Menneskerettigheder, Globalisering og Retfærdighed

Keele, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7.750 / per year *

På campus

* International | UK / EU - £ 7.415

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Menneskerettighedsemnet er et hæftepunkt for nutidens politik, filosofi og lov og er en af de vigtigste diskurser i vores tider. Hovedformålet med MA i Menneskerettigheder, Globalisering og Retfærdighed (HRGJ) Kursus er at give dig en intensiv studieperiode, hvor du kan udvikle praktiske og teoretiske forståelser af menneskerettighedslovgivning, politik og filosofi på hjemmemarked, regional og international niveauer. Kurset sigter også på at give centrale kritiske perspektiver på menneskerettigheds teori og praksis, især med hensyn til feministiske og postkoloniale kritik til at engagere sig i spørgsmål om køn, seksualitet, race, klasse, etnicitet, religion og magt i forhold til menneskerettighedsrealisering. HRGJ-kurset er fælles undervist af Juridisk Skole og Politisk Politik, Filosofi, Internationale Forbindelser og Miljø (SPIRE) og tager en tværfaglig og tværgående tilgang til undersøgelsen af menneskerettigheder.

Praktikprogram

Som en del af vores bekymring for at udvikle vores elevernes erfaring inden for menneskerettigheder, vil professor Patrick Thornberry være en af vores grundlæggere og mangeårige medlemmer af FN's Udvalg om Eliminering af Racediskrimination (CERD) Udvalgets møder i Genève.

Kursusstruktur

Programmet består af 3 kerne moduler og 5 valgfrie moduler.

Du vil skrive 8 modul essays og en afhandling på mellem 15.000-20.000. ord.

Faglige adgangskrav

Dette program er åbent for kandidater med en første eller anden klasse honnør grad eller tilsvarende i et relevant emne.

Engelsk sprogadgangskrav til internationale studerende

Ansøgere, for hvilke engelsk ikke er modersmål, skal fremlægge bevis for kvalifikation på engelsk, medmindre de har en tidligere grad, der blev undervist og undersøgt på engelsk. Mindste score er akademisk IELTS 6.5 (uden undertest under 5,5) eller tilsvarende.

Karriere

HRGJ udstyre de studerende til karriere inden for en række områder, såsom juridisk praksis, menneskerettighedsforskning, politisk arbejde, international udvikling, journalistik, kampagner i fællesskab osv.

Universitetet har et karriere- og beskæftigelseshold, som kan give dig råd og vejledning om din fremtidige karriere. Teamet tilbyder specialiserede workshops, fx 'Valg med Postgraduate Study' og videreuddannelse med din PhD ', og kan også møde dig individuelt for at give vejledning og støtte til at hjælpe dig med at udvikle din karriere. Vi holder også regelmæssige karriere på campus og uformelle arrangementer, hvor du kan møde arbejdsgivere. Du vil også have adgang til vores database med jobmuligheder og digitale ressourcer som online psykometrisk testning.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MA i jura med speciale i menneskerettigheder og overgangsretfærdighed
    • Jerusalem, Israel
  • MA i kønstudier
    • Brighton, Det Forenede Kongerige
  • MA i menneskehandel, migration og organiseret kriminalitet
    • Twickenham, Det Forenede Kongerige