Keystone logo
Keiai University

Keiai University

Keiai University

Introduktion

Keiai University , "Keiten Mistress" (elsker dem, der respekterer himlen), er et ord, som Saigo Takamori (Nanshu), en ledende skikkelse i Meiji -restaureringen, plejede at være indskriften. "Himlen" repræsenterer den grund, der styrer naturen, og "mennesket" refererer til hele menneskeheden, herunder selvet, og på samme tid det liv og samfund, som mennesker har bygget. Imponeret over troen på "at respektere fornuften og elske mennesker og deres aktiviteter" gjorde grundlæggeren, Masayuki Nagatoro, dette til skolens grundlæggende ånd og kaldte det "respekt" for at formidle denne stræben. Navnet på Keiai University stammer også fra dette.

Ordet "Keiten Aijin" (tilbed din himmel, elsker dit kvarter) fremgår af læren fra Takamori Saigo, leder af Meiji -restaurering. I dette udtryk betyder "ti" en grund til at styre naturen og universet. Alle mennesker. Det refererer også til Tilbed din himmel, Elsk dit kvarter.

Masaji Nagatoro var dybt imponeret over denne ånd med respekt for fornuften og for at elske dine medmennesker. Som et resultat antog han denne idé som sit centrale princip og kaldte vores universitet "Keiai" for at videregive det til fremtidige generationer.

Placeringer

 • Chiba

  Chiba, Japan

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål