Keystone logo
Keiser University Flagship Campus

Keiser University Flagship Campus

Keiser University Flagship Campus

Introduktion

På Keizer University Flagship Residential Campus ønsker vi, at du får den universitetsoplevelse, du fortjener. Spring de massive foredragssale og overfyldte klasser over. Vælg i stedet et universitet, hvor du kommer først, hvor professorer kender dit navn, og hvor du kan skræddersy din uddannelse til dine karrieremål.

College handler lige så meget om at få en uddannelse, som det er at finde vej. Vælg mellem over 20-graders programmer og opdag den support, ressourcer og værktøjer, du har brug for for at lykkes. Vi er her for at guide dig til den vej, der passer til dig.

Derudover tilbyder Flagship Residential Campus et aktivt campusliv, der omfatter et 100 hektar stort område kun få minutter fra stranden, smukke golfbaner og en by, der er fyldt med kultur og underholdning!

Udforsk livet på Keizer

Nu kan du opdage "Keizer Difference" for dig selv. Vi tror, at du vil opleve, at det er en forfriskende ændring fra andre universitetsoplevelser.

Vi er Keizer University!

Keizer University er et karrierefokuseret, non-profit universitet med over 40 års historie og tusinder af kandidater på campus og online.

Kontakt vores optagelsesteam for at planlægge en rundvisning og lære mere om Keizer Universitets Flagship -campus.

Seahawk nation!

Uanset om du er spiller eller fan, kan du nyde mere end 20 NAIA -atletikhold, klubsport og intramurale aktiviteter.

Seahawks har vundet flere nationale mesterskaber og kan prale af amerikansk studenter-atlet-forskere fra lande over hele verden.

Campus funktioner

Campus liv

På Keiser University Flagship Campus synes vi, at et universitet skal være mere end et sted, du får en grad. Vi tænker på det som et sted, hvor eleverne har en følelse af at høre til. Et sted, hvor du kan opleve både uddannelsesmæssig og personlig vækst.

Flagskibscampus byder på et aktivt campusliv, der omfatter en 100 hektar stor plads kun få minutter fra stranden, smukke golfbaner og en by, der er travl med kultur og underholdning!

På Keiser University Flagship Campus kan din collegeoplevelse strække sig langt ud over klasseværelset:

 • Residenser i suite-stil med 24-timers sikkerhed, Wi-Fi og kabel-tv-adgang;
 • Nyd mere end 20 NAIA-atletiske hold, klubsport og intramurale aktiviteter, enten som spiller eller fan;
 • The Greater Palm Beaches tilbyder fantastisk tropisk vejr og adgang til udendørs aktiviteter, kulturelle begivenheder og et levende socialt fællesskab;
 • Studentergrupper og klubber.

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Florida City

   2600 North Military Trail, West Palm Beach, , Florida City

  Spørgsmål