Keystone logo
© The University of Fredericton
Kelowna College of Professional Counselling

Kelowna College of Professional Counselling

Kelowna College of Professional Counselling

Introduktion

Din uddannelse, din vej ...

Bliv professionel rådgiver eller terapeut på bare 1 år ELLER forfølge et specialiseret certifikat om 7 måneder.

KCPC tager en laserlignende tilgang til træning ... nulstilling i teorier og specifikke færdigheder, så kandidater er klar til at ramme jorden.


Her er et overblik over, hvad vi har at tilbyde.


KCPC programmer tilbyder praktiske og overkommelige alternativer til et akademisk eneste 4-graders program.

 • KCPC opnåede den højeste certificering for private karrierehøjskoler af ministeriet for videregående uddannelse i British Columbia.
 • Forberede sig på beskæftigelse som rådgiver eller terapeut i en samfundskontor eller opret en privat praksis.
 • Lær de færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe voksne, par, unge kæmper med en lang række psykiske problemer.


Hvilket program passer bedst til dig?

For at imødekomme det varierede landskab af beskæftigelsesmuligheder inden for psykisk sundhed, tilbyder KCPC en bred vifte af muligheder for at passe til dine karrieremål -

Diplom i Anvendt Psykologi og Rådgivning er et fremskyndet, online program, der kan gennemføres på bare et år. Dette tilpassede Diploma giver dig mulighed for at vælge mellem to specialiseringsområder for en karriere i mellem-niveau i professionel rådgivning eller psykoterapi.


Hvad er forskellen mellem rådgivning og psykoterapi?

Rådgivere adresserer mild til moderat adfærd og følelsesmæssige problemer, der påvirker kundens personlige eller sociale tilpasning. (Voksenstudentstatus kræves for optagelse i Diploma-programmet med speciale i rådgivning).

Psykoterapeuter anvender avancerede teknikker til at behandle komplekse psykiske problemer, der alvorligt påvirker individets funktionsniveau. (Bacheloruddannelse kræves for optagelse i Diploma-programmet med speciale i psykoterapi).

Certificate of Applied Counseling Studies. Det 7-måneders certifikatprogram (består af 9 kurser), til psykiatriske fagfolk, der ønsker at specialisere sig i et område af praksis som:

 • Øvelse af psykoterapi
 • Sex og Intimitet Rådgivning
 • Ungdom og familierådgivning
 • Life Skills Coaching
 • Støtterådgiver
 • EF-baseret rådgivning
 • Pastoral Counseling
 • Eller tilpasset til dit foretrukne område af praksis.

taylor hernandez / Unsplash

person holding white ceramic mugs

Forberedelse til en karriere

At vælge den rigtige skole er også en stor bekymring for dig og for os. Adgangsteamet på KCPC opfordrer alle ansøgere til at gøre din forskning, og omhyggeligt afveje dine muligheder. Sammenlign kvaliteten af uddannelsen, der tilbydes mod den krævede finansielle og tidsforpligtelse.

Mange KCPC-studerende fortæller os, at uddannelse af en ny karriere på kortest tid var en prioritet. For dem var et akkrediteret kompetencebaseret college-program, der krævede halvdelen af tid og penge som et universitetsprogram, mest hensigtsmæssigt.


Hvad med jobmuligheder?

Beskæftigelse forberedelse

I hele dit program udvikler du en portefølje af praktiske jobkompetencer. Afhængigt af dit specialiseringsområde vil du være parat til at arbejde som rådgiver eller terapeut i en offentlig institution eller åbne din egen private praksis. Nogle kandidater anvender deres forskellige jobkundskaber til andre forretningsmæssige bestræbelser.

Forpligtelse til eksamensbevis

-KCPC står bag vores engagement i at undervise i de færdigheder, der er nødvendige for at starte din karriere som professionel rådgiver. Selvom vi ikke kan garantere beskæftigelsesresultater, giver vi gratis opfriskningskurser for det første år efter eksamen for at hjælpe dig med at opretholde det niveau af kompetence, som arbejdsgiverne forventer af KCPC grads.

Forpligtelse til arbejdsgivere - KCPC står ved vores forpligtelse over for arbejdsgivere - at sikre, at nyindleidede Diploma grads er kompetente og klar til at gå på arbejde som vejledere på vej. Eventuelle huller i træning vil blive rettet gennem gratis genopfriskningskurser.


Kan jeg lære at være en mental sundhedspersonale ved at tage kurser online? Absolut…

Fjernundervisning er hurtigt ved at blive den foretrukne undervisningsmetode for mange studerende. Dagens teknologi kombineret med KCPCs unikke tilgang til fjernundervisning gør det muligt at afslutte din træning fra komfort og bekvemmelighed i dit hjem.


Der er flere grunde, at eleverne foretrækker fjernundervisning:

 • Opgaver giver praktisk praksis med frivillige 'klienter', med dig som rådgiver.
 • Håndbøger leveret lige til din dør. Plus, du har ubegrænset adgang til over 200 træningsvideoer fra KCPC streaming biblioteket.
 • Interaktive øvelser underviser rådgivning færdigheder, der kan overføres til beskæftigelsesindstillinger.
 • Du vil forbedre din træning med en frivillig placering i et lokalsamfund eller privat agentur; udvikle et professionelt netværk og en portefølje af jobkundskaber med praktisk relevans for fremtidige arbejdsgivere.
 • Instruktører er professionelle rådgivere, psykologer, socialarbejdere.
 • Du har mulighed for at mødes med andre studerende i færdighedslaboratorier for yderligere øvelse.


Hvad sker der på The College Campus?

For studerende, der foretrækker at deltage på campus klasser, er der et øjebliksbillede af, hvad man kan forvente af at studere på vores Kelowna Campus.

 • Øvelsessessioner relateret til kursusemner simulerer rådgivningssituationer.
 • Lille klassestørrelse, diskussioner og gruppeprojekter.
 • Klasse møder 4 timer om dagen mandag-fredag; hvert kursus er 3 uger i længden. (Hjemmearbejde er ud over den tid, der tilbragtes i klassen.)
 • Studiegruppe-optionen er tilgængelig i kombination med fjernundervisningsopgaver.
 • Studerende har ubegrænset adgang til et online bibliotek med videoer.
 • Instruktører er professionelle rådgivere, psykologer, socialarbejdere.
 • På-campus klasser underlagt minimum indskrivning.

cvpericias / Pixabay

psychology, confidence, professional

Hvad andet er godt at vide?

KCPC opfylder de højeste standarder for private karriereskoler i British Columbia. Studerende fra hele verden kan være overbeviste om kvaliteten af den uddannelse, vi tilbyder.

Lærebøger og studiematerialer inkluderet i studiekostnaden omfatter de nyeste teorier, begreber og teknikker fra psykologi, socialt arbejde og rådgivning. Du har også onlineadgang til over 200 træningsvideoer fra KCPCs videostreamingsbibliotek.

Praktisk praksis giver professionel kompetence - interaktive opgaver simulerer reelle rådgivningssituationer. Denne praktiske tilgang forbereder kandidater til at opfylde tendenser og skiftende stillingsbehov for vejledere eller psykoterapeuter, der arbejder i samfundsbureauer og private praksisindstillinger.

Fakultet, læseplan og lærebøger kan sammenlignes med dem, der findes i bacheloruddannelserne. Dette gavner studerende, der vælger at fortsætte deres uddannelse i universitetssystemet. Overførselskreditter til kurser taget ved KCPC kan ansøge mod en BA-grad eller en forudsætning for bestemte MA-grader efter eget valg af University Admissions 'Departments.

Instruktører er erfarne mentorer med graduate grader i psykologi, rådgivning eller beslægtede områder. De ved hvad der kræves for at være rådgiver og give individuel tilbagemelding og støtte til studerende. Undervisning og opgaver rummer en bred vifte af læringsstil.

Kontinuerlig tilmelding, du kan starte nu - Kurser er planlagt i en kontinuerlig 3 ugers cyklus. Start dit program i starten af et kursus.

Professionel Betegnelse - KCPC-kandidater, der søger professionel betegnelse som en 'Registreret Professionel Rådgiver' (RPC), kan ansøge om den canadiske Professional Counselors Association.

Selvbevidsthed og etisk beslutningstagning er væsentlige egenskaber ved effektive rådgivere. Selvom det ikke er ment som en erstatning for professionel rådgivning, giver hvert kursus eleverne mulighed for at få personlig indsigt.

Placeringer

 • Kelowna

  Suite 101, 251 Lawrence Avenue, V1Y 6L2, Kelowna

Programmer

Spørgsmål