Keystone logo
Kadir Has University

Kadir Has University

Kadir Has University

Introduktion

Kadir Has University (KHU) blev grundlagt i, i Istanbul. Universitetet med sine fem fakulteter inden for ingeniørvidenskab og naturvidenskab, økonomi og administrative fag, kommunikation, lov og kunst samt sine flere erhvervsskoler er dedikeret til at blive førende inden for uddannelsesmæssige og kulturelle områder i Tyrkiet samt etablere sig som et internationalt center for forskning og videnskabelig udvikling.

Vores filosofi

Grundlæggeren af Kadir Has University , den afdøde Mr. Kadir Has , dedikeret sit liv til uddannelse. Grundlæggelsen af ​​vores institution voksede ud af hans personlige filosofi: "Jeg vil stræbe efter at gøre og være det bedste for mit land." I overensstemmelse med dette motto er vores formål at fremme dagens ungdoms uddannelse, udvikling og velstand ved hjælp af innovativ forskning og akademisk undervisning, som inspirerer til demokratisk tænkning og praksis. Vi mener, at uddannelse kan styrke vores elever, som det gjorde tidligere generationer, at opfylde testene af deres egen tid. Vores mål er at skabe et miljø af uddannelse, forskning og diskussion på niveau med de bedste universiteter i verden. Således tilbyder vi uddannelse baseret på både traditionelle discipliner og tværfaglige modeller; vi fremmer de færdigheder, der er nødvendige for fortsat social og kulturel udvikling; og samtidig med at de hjælper eleverne med at forberede sig på fremtiden, opfordrer vi deres søgning efter højere sandheder. Kadir 's hovedbegrebet Har universitets filosofi er at producere elever, der er selvsikker, hvem spørger dem, som overvejer alle perspektiver og vurderer dem uden fordomme, og som er åbne for forandringsvindene. Vi ønsker, at eleverne skal se, at som succesfulde lærde og opfyldte individer er de lederne af vores samfund.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Istanbul

    Kadir Has Caddesi Cibali, 34083, Istanbul

Spørgsmål