Keystone logo
Kimmage Development Studies Centre

Kimmage Development Studies Centre

Kimmage Development Studies Centre

Introduktion

OM OS

I 40 år har Kimmage DSC lettet uddannelse for udvikling praktiserende læger, der arbejder i en række erhverv fra over 65 lande. Vi har et stærkt ry i Udviklingsstudier i Irland og i udlandet og tilbyder et interkulturelt og erfaringsbaseret læringsmiljø. Den etos Kimmage DSC er indeholdt i en undervisningssituation tilgang baseret på participatorisk læring og kritisk tænkning, der søger at give kursisterne med de færdigheder og viden er afgørende for udviklingsarbejdet i dag.

Vores vision og mission

Visionen for Kimmage DSC er en verden af ​​lighed, respekt og retfærdighed for alle. Vores mission er at fremme kritisk tænkning og handling for retfærdighed, lighed og udryddelse af fattigdom i verden. Vi tilstræber at gøre dette ved at lette uddannelse og træning af de enkelte praktiserende læger og grupper, der arbejder for social, økonomisk og politisk forandring i samfundet og så give alle praktiserende læger til at arbejde effektivt for den holistiske udvikling af alle.

Hvorfor Kimmage?

Vi er en kreativ, kritisk og dynamisk uddannelse og læring center for udvikling. Vi tilbyder en lærende program, der er participatorisk, lærende centreret, færdigheder baseret på, praktisk og relevant. Vi har næsten 40 års erfaring undervisning og træning i udvikling. Vi tilbyder en supplerende erfaring til studerende, ud over det faglige. Vi giver plads til kritisk refleksion, dialog, forskning og kapacitetsopbygning til græsrødderne udvikling af mennesker og samfund. Vi bygge bro over kløften mellem udviklings- praktikere nord og syd, mellem akademiske og civilsamfundet, mellem videregående uddannelse og voksenuddannelse, og mellem NGO'er og missionæren sektor. Vi leverer fleksible læring muligheder, herunder fjernundervisning, deltid undersøgelse og anerkendelse af realkompetencer. Vi leverer professionel opgradering og / eller et springbræt til en karriere i udvikling.

For at finde ud af mere om Kimmage tilgang og til at lytte til perspektiverne i nogle af vores elever tjek vores korte video:

Akademiske programmer

Akademiske programmer på tilbud afspejler en kombination af formelle og ikke-formelle uddannelsesmæssige metoder og køres på bachelorniveau (BA) og post graduate (MA og Post HD) niveauer, med muligheder for at studere på fuld tid eller deltid. Moduler fra MA i Udviklingsstudier er nu tilgængelige for de studerende gennem en ny Fleksibel og fjernundervisning (FDL) leveringsmåde.

Alle kurser er internationalt anerkendt og er akkrediteret af kvalitet og kvalifikationer Irland (QQI). Hertil kommer, da september 2013, er vi leverer en Level 8 BA i international udvikling i partnerskab med National University Irland, Maynooth (NUIM). Nærmere oplysninger om dette program og hvordan man anvender, kan findes på NUIM hjemmeside ved at klikke her

Kapacitet Development Services

Ud over vores akademiske programmer, vi leverer kapacitet udvikling tjenester, der afsættes til den professionelle opgradering af irske og oversøiske-baserede internationale udvikling personale. Disse udvikling kapacitet tjenester leveres som mentorordninger og organisatorisk støtte og tilvejebringelse af kortvarig praktik enten gennem klasseundervisning-baserede uddannelse eller åben undervisning og fjernundervisning (KODE).

Alliancer

Vores registrering som selvstændig virksomhed og vores velgørende status har gjort det muligt for os at konsolidere og videreudvikle vores aktiviteter og forbindelser med andre ligesindede organisationer, navnlig med hensyn til at komme ind mere effektivt i offentlige fora og strategiske alliancer med andre i udviklingen i Irland og internationalt især i Tanzania, Sydafrika og Sierra Leone. For nylig har vi indgået et samarbejde med NUI Maynooth at levere en BA-uddannelse i International Development.

Kimmage DSC er en ikke for profit selskab med begrænset ansvar ikke at have en aktiekapital, der er registreret nogen: 414.814 og registreres af Revenue Commissioners til velgørende fritagelse CHY: 16985

Placeringer

  • Dublin

    Dublin, Irland

Spørgsmål