Keystone logo
King's College London - Faculty of Social Science & Public Policy MSc i klimaændringer: miljø, videnskab og politik
King's College London - Faculty of Social Science & Public Policy

MSc i klimaændringer: miljø, videnskab og politik

London, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Sep 2024

GBP 27.996 / per year *

På campus

* UK studerende: £13.380 pr. år | internationale studerende: £27.996 om året

Introduktion

Vores Climate Change: Environment, Science and Policy MSc tværfagligt program giver mulighed for at udforske nøglespørgsmål relateret til klima- og miljøændringer på et avanceret niveau. Du vil udforske en bred vifte af kritiske emner, med fokus på menneskelig påvirkning af Jordens klima og miljø, og deres samfundsmæssige konsekvenser.

Denne MSc er unik, fordi den er fleksibel og giver dig mulighed for at studere klimaændringer fra en politik eller Pathway - og vælge fra en tværfaglig liste over valgfrie moduler for at uddybe din viden. Du kan vælge at tage den naturvidenskabelige Pathway og koncentrere dine studier om de naturvidenskabelige aspekter, såsom at forudsige klimaændringer og deres påvirkninger. Hvis du vælger policy Pathway , vil du fokusere på de samfundsmæssige aspekter, såsom politikudformning, tilpasning og kommunikation.

Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at specialisere dig, mens du stadig studerer moduler fra den anden Pathway . Ved at trække på sociale, natur- og miljøvidenskabelige tilgange lærer du, hvordan du kritisk analyserer og fortolker videnskabelige beviser relateret til klimaændringer, deres fordelingsvirkninger over hele kloden og reaktionerne fra nationalstater, virksomheder og andre nøgleinteressenter. .

Du vil slutte dig til et alumni-netværk, der kan prale af kandidater, der arbejder inden for rådgivning, ngo'er, regeringer og yderligere akademisk forskning.

Nøglefordele

  • Bring din forståelse af klima- og miljøændringsspørgsmål ajour, med fokus på de menneskelige påvirkninger og samfundsmæssige konsekvenser af klimaændringer
  • Lær om, hvordan de potentielle fremtidige påvirkninger og konsekvenser af miljøændringer kan studeres, herunder ændringer i klimaet, kulstofkredsløbet, hydrologi og arealanvendelse
  • Mestre din evne til at løse komplekse forsknings- og politiske spørgsmål med nyudviklede tværfaglige færdigheder. Få færdighederne til kritisk at evaluere og analysere miljøændringsforskning, videnskabens implikationer og rækken af mulige politiske reaktioner
  • Udvikl din forståelse af, hvad politikere og samfund har brug for fra videnskabelig forskning for at reagere på globale og regionale miljøændringer
  • Få mere at vide om karakteren af de usikkerheder, der er involveret i fremtidige forudsigelser
  • Et valgfrit praktikmodul hjælper de studerende med at tage deres første skridt mod beskæftigelse inden for et relevant erhvervsområde

Kursus væsentlige

Denne Climate Change: Environment, Science and Policy MSc er unik, fordi den nærmer sig emnet fra både et videnskabeligt og politisk perspektiv, hvilket betyder, at du vil lære mere om anvendt fysisk videnskab, der er politikrelevant.

Det er også den eneste MSc, hvor du kan vælge at studere klimaforandringer med fokus på videnskab eller politik - eller du kan vælge en mere omfattende forståelse af begge discipliner. Med over 30 moduler at vælge imellem er denne Climate Change: Environment, Science and Policy MSc en sjælden mulighed for at få ægte tværfaglig undervisning.

Du vil gennemføre obligatoriske moduler om det grundlæggende i klimaændringer og miljøvidenskab og politikudformning for at udvikle dit tværfaglige syn. Du får chancen for at lære af forskere, der har og i øjeblikket bidrager til det mellemstatslige panel om klimaændringer, samt personale, der yder ekspertrådgivning til den britiske regering om en bred vifte af presserende politiske spørgsmål.

Du har også friheden til at vælge mellem et stort antal valgfrie moduler fra alle vores geografiuddannelser, herunder praktikmodulet (miljø og samfund), hvor studerende får praktisk erfaring med at formulere og implementere handlinger på vegne af et miljø. skuespiller.

Studerende kan også tage et modul uden for Geografi, såsom Global Law of Climate Change.

Du vil blive undervist af fysiske og sociale forskere og få en dybdegående forståelse af det videnskabelige og politiske grundlag for en række globale miljøforandringer.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål