Keystone logo
© BIMM University
Kingston University

Kingston University

Kingston University

Introduktion

Hos Kingston Universitybrænder vi for at forbedre vores elevers livschancer ved at hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres læringsmuligheder og udstyre dem med de fremtidige færdigheder og den viden, der er nødvendig på det 21. århundredes krævende arbejdsplads.

Kingston University tidslinje

Blandt de vigtigste milepæle i vores historie kan nævnes:

1899 - Kingston Technical Institute åbner og tilbyder kurser inden for alt fra kemi, elektriske ledninger og bygningskonstruktion til sygepleje, skræddersyning og modellering af ler.

1917 - Gipsy Hill College for læreruddannelse åbner

1926 - Uddannelsesrådet anerkender formelt instituttet som en teknisk skole

1930 - Kingston School of Art adskilles fra Technical College (flytning til Knights Park i 1939 og bliver et College of Art i 1945)

1946 - Gipsy Hill College flytter til Kingston Hill

1951 - De første bygninger på Penryhn Road campus åbner (i 1963 huser de 955 fuldtidsstuderende; 2,259 deltidsstuderende og 2,629 aftenstuderende)

1953 - Den tekniske skole åbner sit første bibliotek (med udlånstjenester fra 1954)

1957 - Undervisningsministeriet anerkender Kingston som en regional teknisk højskole

1963 - Gipsy Hill College får status som uddannelseskollegium

1965 - Den Tekniske Højskole opretter sit eget orkester

1966 - College of Technology køber sin første computer til en pris af 50.000 £.

1970 - College of Technology og College of Art fusionerer og danner Kingston Polytechnic; det tilbyder 34 hoveduddannelser, heraf 17 på universitetsniveau.

1975 - Gipsy Hill College fusionerer med Kingston Polytechnic

1992 - Kingston Polytechnic bliver til Kingston University

1993 - Roehampton Vale campus-bygningen åbner

1995 - Universitetet erhverver Dorich House

1999 - Universitetet fejrer sit 100-års jubilæum

Ligestilling, mangfoldighed og integration

Vi er stolte af at fejre og støtte vores levende Kingston University samfund

Velkommen til siderne om ligestilling, mangfoldighed og inklusion på Kingston. Find ud af, hvordan vi stræber efter at udfordre os selv til at tænke og handle anderledes, så alle på vores universitet føler, at de hører til, kan være deres autentiske selv og får mulighed for at udnytte deres fulde potentiale.

Vi ved, at vores mangfoldighed kun giver fordele for vores studerende, vores personale og vores arbejde. Jo flere forskellige perspektiver og erfaringer vi har, jo bedre kan vi skabe innovative måder at lære og undervise på og samtidig udvikle idéer og løsninger til at skabe og fremme lighed og social retfærdighed.

Kingston har en lang historie med at udfordre ulighed i alle dens former og arbejder hårdt for at sikre, at byen opfylder og overgår sine juridiske forpligtelser i henhold til Equality Act 2010 og Public Sector Equality Duty (pligten til at sikre ligestilling i den offentlige sektor). Vi er stolte af den hidtidige rejse, men vi erkender, at der stadig er meget arbejde at gøre. Se nedenfor, hvordan vi gør en forskel, et skridt ad gangen.

EDI-mål og -forpligtelser

På Kingston ser vi mangfoldighed som en styrke og værdsætter de mange forskellige baggrunde, identiteter og erfaringer, som vores medarbejdere og studerende bringer med sig til universitetet.

Vi er forpligtet til at styrke vores etik omkring lighed for alle studerende og medarbejdere og forpligter os til at forankre lighed i alt, hvad vi gør, og til at afvise racisme i alle dens former.

Vi lytter aktivt til og engagerer os aktivt i vores personale og studentersamfund og opstiller nye mål og forpligtelser, der vil fremme en kultur af accept uden undtagelse.

Inkluderende læseplaner

På Kingston mener vi, at i en global og mangfoldig verden bør vores uddannelser afspejle de erfaringer, som en bred vifte af mennesker med forskellige baggrunde og perspektiver har gjort sig.

Oprettelsen af et inkluderende pensum er en del af vores bestræbelser på at lukke den store kløft mellem studerende ved at gøre vores kurser mere inkluderende og tilgængelige for alle, uanset deres baggrund.

Campus funktioner

Hvis du leder efter travlheden i bylivet uden stress, er smukke Kingston upon Thames stedet for dig. På dørtrinnet til hovedstaden er Kingston en af Londons sikreste bydele og byder på alle højdepunkterne i byen, der bor i en frodig beliggenhed ved floden.

Universitetets fire campusser kan findes i og omkring byens centrum, med en gratis bus der forbinder dem. Det er en livlig, studievenlig beliggenhed ved Themsen, det nærliggende historiske Hampton Court Palace og to kongelige parker. Endnu bedre, hjertet af hovedstaden er kun 30 minutter væk med tog.

Ud over at være et fantastisk sted at gøre dit hjem, gør Kingstons fremragende transportforbindelser også nem pendling fra længere væk. Med to hovedbanegårde, et netværk af busruter og store motorveje tæt på, er der så mange måder at nå Kingston fra London og resten af landet. Og hvis du rejser med fly, er både Gatwick og Heathrow internationale lufthavne let tilgængelige fra Kingston med både vej og offentlig transport.

  Alumni Statistik

  Ranglister

  Vidste du?

  • Kingston University er rangeret i Storbritanniens top 60 i 2023 Guardian University Guide*
  • Top i London til indretning
  • Top i London og nummer to i Storbritannien for mode og tekstiler og mental sundhedspleje
  • Top i London til børns sygepleje, grafisk design og jordemoderarbejde
  • Anden i London for arkitektur, retsmedicin, generel sygepleje, medie- og filmvidenskab
  • Kingston School of Arts modegrad blandt de bedste i verden i Business of Fashion-lister
  • Vi har 13.105 hjemme-/europæiske studerende og 3.680 oversøiske studerende fra mere end 140 lande
  • 95 % af vores kandidater er i arbejde eller studerer seks måneder efter endt uddannelse***
  • 70 % af universitetets forskningsindsendelse blev vurderet som verdensledende eller internationalt fremragende i REF 2022

  * Guardian League Tabel 2023

  *** HESA 2018/19

  Placeringer

  • Kingston upon Thames

   Penrhyn Road,55-59, KT1 2EE, Kingston upon Thames

  • Kingston upon Thames

   Kingston Hill, Surrey KT2 7LB, Kingston upon Thames

   • Kingston upon Thames

    Grange Road, KT1 2QJ, Kingston upon Thames

    • London

     Friars Avenue, SW15 3DW, London

     • Kingston upon Thames

      53–57 High Street, KT1 1LQ, Kingston upon Thames

      Spørgsmål