Keystone logo
Kingston University MA i kriminologi
Kingston University

MA i kriminologi

Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.860 / per year *

På campus

* hjemme på fuld tid: £9.860 | international fuld tid: £15.800

Introduktion

Hvorfor vælge dette kursus?

Dette kursus tilbyder en kritisk undersøgelse af sammenhængen mellem kriminologisk teori, strafferetspolitik og social kontrol. Du vil undersøge de sociale, økonomiske og politiske sammenhænge, der giver anledning til kriminalitet og viktimisering.

Du vil udforske og udfordre formelle reaktioner på krænkende adfærd, herunder politiarbejde, straf og rehabilitering og bredere strategier for social kontrol. Du vil studere kriminaliseringsprocessen og engagere dig kritisk i 'hvad der virker' for at reducere kriminalitet.

Du vil udvikle dine kvalitative og kvantitative forskningsfærdigheder og gennemføre din egen kriminologiske undersøgelse inden for et specialistområde.

Grunde til at vælge Kingston University

  • Kingston er velplaceret for besøg på kronedomstole, den centrale straffedomstol og de mange ikke-statslige organisationer (NGO'er) og velgørende organisationer forbundet med kriminalitetsforebyggelse og retfærdighed.
  • Kurset giver mulighed for at få adgang til førstehåndsoplevelser af fængsling, overgangen fra fængsel og afvisningsprocessen.
  • Ud over at undervise i de materielle elementer af kriminologisk teori, forskning og praksis, undersøger kurset en række sociale skader og perspektiver, som traditionelt er blevet negligeret af kriminologer og retssystemet.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål