Keystone logo
Kingston University MA i kriminologi med retspsykologi
Kingston University

MA i kriminologi med retspsykologi

Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.860 / per year *

På campus

* hjemme på fuld tid: £9.860 | international fuld tid: £15.800

Introduktion

Hvorfor vælge dette kursus?

Dette Criminology with Forensic Psychology MA-program giver dig mulighed for at kombinere to komplementære fagområder.

De kriminologiske elementer vil introducere dig til den komplekse karakter af kriminalitet, skade og viktimisering sammen med en forståelse af de strafferetlige systemers rolle i forhold til kriminalitetskontrol, beskyttelse og retfærdighed.

I den retsmedicinske del af kurset vil du studere efterforsknings- og juridiske processer. For eksempel hvordan psykologiske metoder kan forbedre interviewteknikker og politiets beslutningstagning gennem forskellige profileringsmetoder, som også bliver kritisk evalueret.

Dette kursus er designet til dem, der har en samfundsvidenskabelig, social-juridisk eller politisk baggrund, og som ønsker at udvikle deres viden yderligere. Kurset er åbent for dem, der har en god bachelorgrad inden for et relevant område, og eller for dem, hvis baggrund er præget af praktikererfaring på et passende niveau inden for et relevant område.

Du vil også udforske praksis og grænser for Behavioral Investigative Advice i Storbritannien. Kriminologikurset undersøger de sociale, økonomiske og politiske sammenhænge, der giver anledning til kriminalitet og viktimisering. Du vil udforske og udfordre formelle reaktioner på krænkende adfærd, herunder politiarbejde, straf og rehabilitering og bredere strategier for social kontrol.

Du vil studere kriminaliseringsprocessen og engagere dig kritisk i 'hvad der virker' for at reducere kriminalitet.

Bemærk: Hvis du er interesseret i at blive en praktiserende psykolog, skal du tage MSc i retspsykologi, da dette program er BPS-akkrediteret

Grunde til at vælge Kingston University

  • Kingstons beliggenhed giver muligheder for at se det strafferetlige system i drift gennem det tætte netværk af domstole, fængsler og lokalsamfundsbaserede kriminalitetsreduktionsprogrammer.
  • Ud over at lære om retsmedicinsk psykologi og de materielle elementer af kriminologisk teori, forskning og praksis, undersøger kurset en række sociale skader og perspektiver, som traditionelt er blevet negligeret af kriminologer og retssystemet.
  • Kurset giver mulighed for at lære førstehåndsoplevelser af fængsling, overgange til samfundet og afvisningsprocessen.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål