Keystone logo
Kingston University MSc i Erhvervs- og Erhvervspsykologi
Kingston University

MSc i Erhvervs- og Erhvervspsykologi

Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10.900 / per year *

På campus

* hjemme på fuld tid: 10.900 kr. | international fuld tid: £15.800

Introduktion

Hvorfor vælge dette kursus?

Dette kursus er ideelt, hvis du ønsker at anvende videnskaben om psykologi til mennesker på arbejde, med roller, herunder intern og ekstern rådgivning, HR, organisationsudvikling, offentlig sektor og forskning. Du vil lære gennem casestudier, at studere etik, dig som psykolog, og hvordan du med succes implementerer et program i en organisation. Du vil bruge psykologiske værktøjer og specialsoftware. Yderligere korte kurser dækker psykometrisk test til en brøkdel af prisen på det private marked.

 • Kursusmaterialer baseret på forskning og praksis, leveret af et kursushold, der i øjeblikket arbejder i feltet.
 • Teoretisk og praktisk forståelse, der gør dig i stand til at blive en 'reflekterende praktiker' og demonstrere de færdigheder, som arbejdsgiverne efterspørger.
 • Et støttende og behageligt studiemiljø og et ekspert akademisk team til at hjælpe dig med at nå dine akademiske mål.

Grunde til at vælge Kingston University

 • Kingston Business School er en af blot fem procent af verdens handelshøjskoler med akkreditering fra AACSB International.
 • Dette kursus har akkreditering fra British Psychological Society. Det kan være en del af vejen mod at blive autoriseret og registreret erhvervspsykolog.
 • Du vil deltage i foredrag fra gæstetalere fra en række organisationer.
 • Gratis parkering på Kingston Hill campus er tilgængelig for studerende på dette kursus. Campus kan også nemt nås med offentlig transport. Halls bolig er kun en gåtur væk fra klasseværelserne.

Personlig udvikling

Din udvikling er kernen i dette kursus. Programmet begynder med fokus på de færdigheder, du skal opnå for dine personlige karriereønsker. Ud over at opbygge væsentlige overførbare færdigheder, såsom kommunikation og interpersonelle evner, har den et stærkt fokus på at undervise og forfine de kompetencer, som arbejdsgivere værdsætter, og som vil hjælpe dig med at få succes i job på højere niveau.

Du vil:

 • lære om processen med at indgå kontrakter med organisationer som erhvervs- eller forretningspsykolog og rådgivningscyklussen;
 • analysere kvalitative og kvantitative data, og finpudse dine præsentations- og rapportskrivningsevner;
 • udvikle færdigheder og teknikker, såsom interview med kritiske hændelser, jobanalyse og karriererådgivning;
 • lære at tænke kreativt og arbejde selvstændigt, udvikle ledelses- og lederevner; og
 • udvikle en forståelse af de forskellige psykologiske tilgange til problemer på arbejdspladsen, og hvordan man kan anvende dem og syntetisere dem i praksis.
 • Vi tilbyder dig praksisbaseret træning, der lærer dig at bruge psykologiske værktøjer og specialsoftware.

Akkreditering

British Psychological Society

Kurset er blevet akkrediteret af British Psychological Society (BPS).

Hvis du allerede har en honours-grad i et BPS-akkrediteret psykologi-undergraduate-kursus, vil denne MSc efter eksamen opfylde kriterierne for fase et af BPS Chartership-processen. Dem uden en baggrund i psykologi og/eller et akkrediteret psykologi-undergraduate-kursus kan gennemføre et konverteringsdiplom i psykologi efter din MSc.

Begge ruter vil gøre dig i stand til at blive fuldt Chartereret og Registreret Arbejdspsykolog i fremtiden.

Sundheds- og Omsorgsfaglige Råd

'Erhvervspsykolog' er en beskyttet titel reguleret af Health and Care Professions Council (HCPC). Studerende, der har GBC såvel som denne MSc og derefter fortsætter med at fuldføre deres trin 2-uddannelse i erhvervspsykologi, er berettiget til at ansøge om at registrere sig hos HCPC. Bemærk venligst, at dette kursus ikke er akkrediteret af HCPC.

Foreningen Erhvervspsykologi

Dette kursus er akkrediteret af Association for Business Psychology (ABP). Vores ABP-akkreditering demonstrerer kvaliteten og stringens i vores tilgang og viser arbejdsgivere og kunder, at du har en grundig forståelse af psykologi i en forretningssammenhæng.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Akkrediteringer

Om skolen

Spørgsmål