Keystone logo
Kingston University MSc i Miljøledelse - Energi
Kingston University

MSc i Miljøledelse - Energi

Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.860 / per year *

På campus

* hjemme på fuld tid: £9.860 | international fuld tid: £15.800

Introduktion

Hvorfor vælge dette kursus?

Kandidatuddannelsen i miljøledelse (energi) undersøger aktuelle ideer inden for energiproduktion, bevaring, økonomisk værdi og det væsentlige "energitrilemma". Når du er færdiguddannet, vil du kvalificere dig til IEMA-professionel status. Du kan også hurtige sporet til PIEMA (praktiserende status) med gennemførelsen af en arbejdsbaseret kompetencevurdering. Dette kan være et startskud for fremtidige lederroller.

Den endelige masterpristitel vil blive afspejlet af din valgte Pathway :

  • Environmental Management (Energy) MSc – denne Pathway er aktuel, nationalt og internationalt relevant i betragtning af verdens energibehov såvel som de omkringliggende politiske debatter om fossile brændstoffer og i stigende grad vedvarende energi, som udgør en så væsentlig bestanddel af verdens eksistens .

Grunde til at vælge Kingston University

  • Disse kurser opfylder behovet for miljøprofessionelle, der forstår udfordringerne ved bæredygtig miljøledelse.
  • Kingston har etableret aktive forbindelser med europæiske og amerikanske universiteter, hvilket sikrer, at kurserne er globalt relevante.
  • Disse kurser tilbyder praktisk erfaring i feltarbejde.*

Bemærk venligst: feltarbejde vil medføre en ekstra omkostning. Detaljer kan findes i relevante modulvejledninger eller hos kursuslederen.

* Studerende kan blive bedt om at dække ekstra omkostninger, såsom rejser.

Akkreditering

Dette kursus er akkrediteret af Institute of Environmental Management and Assessment (IEMA). IEMA er det professionelle organ for alle, der arbejder med miljø og bæredygtighed. Dette kursus giver eleverne ret til GRATIS studiemedlemskab i hele kurset, og ved vellykket gennemførelse kvalificerer du dig til GradIEMA. Kandidatmedlemskab er et startpunkt for fremtidige ledere inden for miljø og bæredygtighed og tilbyder en række fordele til at støtte dig gennem hele din karriere. Du kan derefter "fast track" til Practitioner Medlemskab.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål