Keystone logo
Korea Polytechnic University

Korea Polytechnic University

Korea Polytechnic University

Introduktion

Et førende universitet, der promoverer et smart økosystem for fremstillingsindustrien Strategisk placeret i Siheung og Ansan Smart Hub, Korea Polytechnic University specialiseret sig i industri-universitetssamarbejde, efter modeller efter avancerede industrielle klynger i udlandet. KPU er stadig et ungt universitet, men institutionen har bidraget til udviklingen af landets industrier ved at pleje flere fagfolk inden for teknik end nogen anden. Ved at implementere en tilpasset læseplan, der afspejler branchens behov, har KPU dyrket en campuskultur, hvor industri og universitet sameksisterer ved at omfavne hinanden.

Som et førende universitet, der startede og spredte partnervirksomhedssystemet, har KPU desuden det største netværk af virksomheder i landet med omkring 4.200 virksomheder som sine partnere. KPU var også den første til at gennemføre Engineering House -systemet, hvor bachelorstuderende har mulighed for at arbejde med fakultetsmedlemmer i deres F & U -projekter med virksomheder, en innovativ tilgang til ingeniøruddannelse. Fra den første afgangsklasse i 2002 til nu har KPU's indsats sikret sin plads som en topkarriereudviklende institution, og dens tankegang i industrien er blevet et eksempel for mange universiteter i Korea og i udlandet.

Endvidere har KPU modtaget adskillige store statstilskud: Samfundsorienterede ledere i industri-universitetssamarbejdsinitiativ (LINC+) fra Undervisningsministeriet, Uddannelse til ingeniører fra Smart Manufacturing Industry fra Ministeriet for Handel, Industri og Energi og Indledende og foreløbigt pakkeprojekt fra Beskæftigelses- og Arbejdsministeriet. Skolen modtog også fremragende karakterer i universitetsvurderinger foretaget af koreanske store medier, hvilket beviser sin styrke for nationen.

Det globale brancheparadigme ændrer sig hurtigt med den fjerde industrielle revolution og stigende relaterede teknologier for kunstig intelligens, IoT, 3D -printteknologi og lignende. Som svar har KPU til formål at opgradere universitetets eksisterende netværk mellem industri og universitet ved at støtte virksomhederne i Siheung og Ansan Smart Hub til at innovere deres teknologier og blive smarte. Korea Polytechnic University vil løbende gå videre med at gå i gang med udfordringen om at blive førende for at fremme et smart økosystem for fremstillingsindustrien samt dyrke talenter for fremtiden.

Placeringer

  • Dongdaemun-gu

    Dongdaemun-gu, Sydkorea

    Spørgsmål