Keystone logo
Krakow University of Economics

Krakow University of Economics

Krakow University of Economics

Introduktion

Cracow University of Economics (CUE) er den største økonomiskole i Polen og det tredjestørste universitet i Krakow , et stort polsk akademisk center. Det var den første institution for videregående uddannelse i Polen , der introducerede studier på engelsk i begyndelsen af ​​1990'erne. CUE kandidater er blandt de mest succesrige i Polen med at matche deres viden og færdigheder med arbejdsgiverens behov. Til internationale studerende tilbyder vi specialdesignede programmer på engelsk . Universitetet har en række internationale kontakter, da fakultetets og studerendes besøg i udlandet med videnskabelige formål samt udenlandske praktikophold og uddannelsesprogrammer er en af ​​universitetets prioriteter. I en tid med vidensamfundet og globaliseringsprocesserne bør den moderne økonomi være stærkt understøttet af videnskaben for at klare udfordringerne på det internationale marked. Vores Universitet tager ansvar for forberedelsen af ​​både polakker og mange udenlandske studerende til at arbejde på det nye globale marked. Internationalt samarbejde mellem videnskabsmænd og enkeltpersoner involveret i industrien er det mest kritiske led, som er baseret på den viden, der rækker langt ud over Polens grænser.

Fakulteter

Cracow University of Economics har fire fakulteter, som alle har fulde akademiske rettigheder. Disse fakulteter - Fakultet for Økonomi og Internationale Relationer, Fakultet for Ledelse, Finans og Fakultet for Råvarevidenskab - består af adskillige lærestole og afdelinger, tilbyder forskellige studiemuligheder for studerende og fagfolk og udfører grundlæggende og anvendt forskning.

Statistik

Fakta & tal

 • Polens største økonomiske universitet, der har fungeret siden 1925
 • fire fakulteter
 • omkring 23.000 studerende
 • forskellige uddannelser på engelsk
 • omkring 200 partnere over hele verden
 • medlem af prestigefyldte internationale organisationer (dvs. European University Association, Network of International Business and Economic Schools osv.)
 • beliggende i Kraków - førende akademisk center og meget populær turistdestination

  Placeringer

  • Kraków

   Rakowicka 27, 31-510, Kraków

   Spørgsmål