Keystone logo
KTH Royal Institute of Technology

KTH Royal Institute of Technology

KTH Royal Institute of Technology

Introduktion

KTH Royal Institute of Technology i Stockholm er et af Europas førende tekniske universiteter, såvel som et centralt center for intellektuelt talent og innovation. Vi er Sveriges største tekniske forsknings- og læringsinstitution og hjemsted for studerende, forskere og fakulteter fra hele verden dedikeret til at fremme viden.

Historie

KTH er et universitet med en rig historie med banebrydende ideer og innovation, der går tilbage til 1827. I næsten 200 år har KTH uddannet studerende, der har været med til at påvirke vores nutid og gøre de teknologiske fremskridt, der definerer det moderne samfund. Stadig i dag KTH de talenter, der finder løsningerne til morgendagens udfordringer.

Forskning

KTH arbejder med industri og samfund i jagten på bæredygtige løsninger på nogle af menneskehedens væsentligste udfordringer: klimaforandringer, fremtidig energiforsyning, urbanisering og livskvalitet for den hurtigt voksende ældre befolkning. Vi adresserer disse med verdensledende forskning og uddannelse med stor gennemslagskraft inden for naturvidenskab og alle grene af ingeniørvidenskab, såvel som inden for arkitektur, industriel ledelse, byplanlægning, historie og filosofi. Næsten to tredjedele af omsætningen på 4 milliarder SEK er relateret til forskning.

Grundlæggende og anvendt forskning udføres side om side ved KTH og tværfaglig forskning udføres parallelt med arbejde inden for bestemte områder.

Karriere

KTH opretholder tætte relationer med et ekspanderende netværk af internationale virksomheder og industrisamfundet på en række områder, og arbejde og studier her giver adgang til dette netværk.

Den seneste karriererapport viser, at 94 procent af dem, der dimitterede fra KTH 2010-2012, har været ansat, siden de afsluttede deres uddannelse, og de resterende 6 procent er gået videre til ph.d. undersøgelser. Af den internationale studerende befolkning går 30 procent videre til ph.d. studier på KTH eller andre anerkendte universiteter. 32 procent af KTH Alumni forlader Sverige for at arbejde eller studere i udlandet. 13 procent leder andre i deres arbejde, og 13 procent har allerede fået deres første lederstilling.

Statistik

KTH Royal Institute of Technology er Sveriges største og mest respekterede tekniske universitet. Ved at vælge KTH får du adgang til et pulserende studieliv og et prestigefyldt akademisk miljø.

  Campus funktioner

  De fire KTH campusser i Storstockholm samler mere end 12.000 fuldtidsstuderende, omkring 1.900 ph.d.-studerende og cirka 3.700 fuldtidsansatte. Campuserne er strategisk placeret tæt på deres forsknings- og studieområder, for eksempel ligger KTH Kista midt i Kista IKT-hub med nogle af verdens førende informations- og kommunikationsteknologivirksomheder. Et af vores andre campusser, KTH Flemingsberg, ligger i et af Nordeuropas førende medicinske teknologicentre for forskning og industriel aktivitet.

   Indlæggelser

   Det akademiske år på KTH består af to semestre på 20 uger hver, der starter i slutningen af august og slutter i begyndelsen af juni. Ansøgningen om studier på KTH med start i 2023 åbner i midten af oktober. Du ansøger via det svenske nationale ansøgningssystem, University Admissions. Nogle Fællesuddannelser har en senere ansøgningsfrist.

   Stipendier og finansiering

   KTH tilbyder fire forskellige legatmuligheder til kandidatstudier. KTH -stipendiet dækker undervisningsgebyret for et et- eller toårigt masterprogram. Det KTH -etårige stipendium er rettet mod nuværende KTH kandidatstuderende og dækker studieafgiften for andet studieår. KTH Joint Program Scholarship er rettet mod studerende i visse fælles programmer og dækker undervisningsgebyret for studieperioden brugt på KTH . KTH India-stipendiet er specifikt rettet mod studerende fra Indien.

   Alumni Statistik

   Ranglister

   KTH Royal Institute of Technology er det største og mest respekterede tekniske universitet i Sverige - rangeret 89 i 2021 QS World University Rankings.

   Læs mere om KTH -rangeringerne på vores websted .

   Studenterklæringer

   Campusliv og faciliteter

   At være en del af KTH betyder at være en del af den dynamiske og travle storby Stockholm, udover den overflod af aktiviteter, du kan deltage i som studerende. For at komme ind i en ægte KTH studerendes ånd, arrangerer Studenterforeningen og andre studenterorganisationer aktiviteter, der hjælper dig med at finde venner for livet.

   Placeringer

   • Stockholm

    KTH Royal Institute of Technology Brinellvägen 8

   Spørgsmål