Keystone logo
KU Leuven

KU Leuven

KU Leuven

Introduktion

KU Leuven, som inspirerer den fremragende

KU Leuven er en forsknings- og uddannelsesinstitution med international appel. Alle programmer på dette universitet er baseret på den innovative forskning, der udføres af forskere og professorer.

KU Leuven er blandt de 50 bedste universiteter på verdensplan!

Fra renæssancefilosofi til avanceret nanoteknologi: KU Leuven er et af Europas ældste universiteter og har en lang tradition for banebrydende forskning og uddannelse af høj kvalitet.

Undersøgelse

Kommende studerende

KU Leuven er et af Europas førende forskningsuniversiteter og tilbyder en række forskningsbaserede studieprogrammer. En eksamen fra KU Leuven er højt værdsat i hele verden og giver dig en konkurrencefordel.

Nuværende studerende

Uanset hvilket campus du befinder dig på, har du en hel del faciliteter til rådighed. Vores tjenester for studerende rådgiver dig om bolig, studier og stipendier. De tilbyder også sports- og kulturaktiviteter.

Hvorfor KU Leuven

KU Leuven er et af Europas højest rangerede og mest anerkendte universiteter. Det kan prale af en lang tradition for banebrydende forskning og uddannelse af høj kvalitet. Men KU Leuven har også en række andre styrker.

Programmer

KU Leuven tilbyder forskellige typer programmer, herunder bachelor- og (avancerede) masteruddannelser, efteruddannelseskurser og brobygningsforløb.

Fakulteter

Uddannelsen er organiseret af 15 fakulteter, der er opdelt i tre grupper: Humaniora og samfundsvidenskab, naturvidenskab, ingeniørvidenskab og teknologi samt biomedicinsk videnskab. En række fakulteter tilbyder programmer forskellige steder i Flandern og Bruxelles.

Uddannelse

KU Leuven appellerer til den studerendes forestilling om fremtiden. Universitetet bidrager til de studerendes personlige udvikling og til den måde, hvorpå de ønsker at være med til at forme samfundet.

Organisation

KU Leuven er dedikeret til uddannelse og forskning inden for næsten alle områder. De femten fakulteter tilbyder undervisning, mens forskningsaktiviteterne organiseres af institutter og forskningsgrupper. Disse fakulteter og institutter er igen inddelt i tre grupper: Humanities and Social Sciences, Science, Engineering and Technology (SET), og Biomedical Sciences. Hver af disse grupper har en ph.d.-skole for deres ph.d.-uddannelsesprogrammer.

KU Leuven har fjorten campusser, fordelt på 10 byer i Flandern.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Leuven

  Oude Markt 13 - bus 5005, 3000, Leuven

 • Ghent

  Ghent, Belgien

 • Brussels

  Brussels, Belgien

 • Antwerp

  Antwerp, Belgien

 • Geel

  Geel, Belgien

 • Bruges

  Bruges, Belgien

 • Zürich

  Zürich, Schweiz

Chat with students

Spørgsmål