Keystone logo
KU Leuven

KU Leuven

KU Leuven

Introduktion

KU Leuven, der inspirerer de fremragende

KU Leuven er en institution for forskning og uddannelse med international appel. Alle programmer på dette universitet er baseret på innovativ forskning fra dets videnskabsmænd og professorer.

KU Leuven er blandt de bedste 50 universiteter på verdensplan!

Fra renæssancefilosofi til banebrydende nanoteknologi: Som et af Europas ældste universiteter kan KU Leuven prale af en lang tradition for banebrydende forskning og uddannelse af høj kvalitet.

Undersøgelse

Prospektive studerende

Som et af Europas førende forskningsuniversiteter tilbyder KU Leuven en række forskningsbaserede uddannelser. En grad fra KU Leuven er højt værdsat over hele verden, hvilket giver dig en konkurrencefordel.

Nuværende studerende

Uanset hvilken campus du er på, har du en hel del faciliteter til rådighed for dig. Vores tjenester til studerende rådgiver dig om bolig, studier og stipendier. De tilbyder også sport og kulturelle aktiviteter.

Hvorfor KU Leuven

KU Leuven er et af Europas højest rangerede og mest anerkendte universiteter. Det kan prale af en lang tradition for banebrydende forskning og uddannelse af høj kvalitet. Men KU Leuven har også en del andre styrker.

programmer

KU Leuven udbyder forskellige typer af uddannelser, herunder bachelor- og (avanceret) kandidatuddannelser, efteruddannelseskurser og brouddannelser.

Fakulteter

Uddannelsen er organiseret af 15 fakulteter, opdelt i tre grupper: Humaniora og Samfundsvidenskab; Videnskab, teknik og teknologi; og biomedicinske videnskaber. Flere fakulteter tilbyder uddannelser forskellige steder i Flandern og Bruxelles.

Uddannelse

KU Leuven appellerer til den studerendes idé om fremtiden. Universitetet bidrager til de studerendes personlige udvikling og til, hvordan de vil være med til at forme samfundet.

Organisation

KU Leuven er dedikeret til uddannelse og forskning på næsten alle områder. Dets femten fakulteter tilbyder uddannelse, mens forskningsaktiviteterne organiseres af institutterne og forskningsgrupperne. Disse fakulteter og afdelinger er til gengæld grupperet i tre grupper: Humaniora og samfundsvidenskab , Science, Engineering and Technology (SET) , og Biomedicinske videnskaber . Hver af disse grupper har en ph.d.-skole for sine ph.d.-uddannelsesprogrammer.

KU Leuven kan prale af fjorten campusser fordelt på 10 byer i Flandern.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Leuven

  Oude Markt 13 - bus 5005, 3000, Leuven

 • Ghent

  Ghent, Belgien

 • Brussels

  Brussels, Belgien

 • Antwerp

  Antwerp, Belgien

 • Geel

  Geel, Belgien

 • Bruges

  Bruges, Belgien

 • Zürich

  Zürich, Schweiz

Spørgsmål