Keystone logo
KU Leuven: Faculty of Theology and Religious Studies

KU Leuven: Faculty of Theology and Religious Studies

KU Leuven: Faculty of Theology and Religious Studies

Introduktion

Velkommen til hjemmesiden for Det Teologiske Fakultet og Religiøse Studier.

Vores fakultet er en af ​​de ældste teologiske fakulteter i verden. Siden 1432 har fakultetet rørt livet for utallige studerende, som nu arbejder og bor over hele verden. Det Teologiske Fakultet og Religionsvidenskaben opfatter sig som korsvej mellem akademiet, kirken og nutidens kultur og samfund med et særligt sted for den katolske tradition. Fakultetets forskning og undervisning er altid præget af en omhyggelig håndtering af fortiden, en dybtgående forpligtelse med hensyn til nutiden og en håbløs tro på en bedre fremtid.

Dette var aldrig mere tilfældet end i denne nutid og alder. En engageret gruppe af professorer og forskere stræber efter at uddanne alle eleverne (internationalt eller ellers) på en sådan måde, at de forbereder dem til ethvert fremtidigt fagligt arbejde på de mange områder, vores programmer giver adgang til. De professionelle muligheder er forskellige: vores alumner arbejder i uddannelse, forskning, pastorale pleje, sociale organisationer mv. Deres arbejde gør virkelig en forskel. Derfor har fakultetet til hensigt at fortsætte med studiet af kristen teologi i dialog med andre verdensreligioner og andre humanvidenskabelige fag. En moderne teologi skal være interesseret i de kulturer, som religioner er adskilt fra. Hvor der er andre verdensreligioner, lægges der særlig vægt på bogens religioner: islam og jødedom.

Fakultetet er meget interesseret i det relevante og særprægede bidrag til samfundet af alle, studerende, professorer og medarbejdere, hver på deres egen måde. Det giver et levende miljø for teologisk forskning, undervisning og service, for hvilket fakultetet modtager international anerkendelse og anerkendelse. Vores fakultet hilser hvert år mange nye internationale studerende velkommen til at deltage i det komplette program på engelsk, der tilbydes af vores fakultet. Takket være den rige mangfoldighed i baggrund og arv lægger disse studerende deres egen smag til en allerede stimulerende mangfoldighed af ideer og meninger.

Disse studerende og mange andre udenlandske forskere er klar over, at vores fakultet råder over et af verdens rigeste og største teologiske biblioteker. Beliggende i hjertet af byen, vores fakultet er også en fantastisk beliggenhed for de mange konferencer og symposier arrangeret af vores kolleger.

Vores fakultetswebsider har meget at byde på: Praktiske oplysninger, men også information om fakultetet og dets historie, en historie, vi er stolte over, så stolte over, at vi i dag arbejder hårdt for at holde op med traditionen for at kombinere dybdegående forskning, fremragende uddannelse og meningsfuld service i projektet, der kaldes Det Teologiske Fakultet og Religionsvidenskab.

KOMMER AT STUDERE PÅ KU LEUVEN

Velkommen til Katholieke Universiteit Leuven, et af de ældste universiteter i Europa. Vi tilbyder højkvalitetsuddannelse baseret på avanceret international videnskabelig forskning og fremragende, omfattende studiefaciliteter. Leuven er en malerisk historisk by, men en der er travlt med livet og lever på en studerendes rytme.

Beliggende i Belgien, i hjertet af Vesteuropa, har KU Leuven været et læringscenter i næsten seks århundreder. I dag er det Belgiens største universitet og grundlagt i 1425, et af de ældste og mest berømte universiteter i Europa. Som ledende europæisk forskningsuniversitet og medstifter af Liga for europæiske forskningsuniversiteter (LERU) tilbyder KU Leuven en bred vifte af internationale masteruddannelser, der alle støttes af høj kvalitet, nyskabende tværfaglig forskning.

Siden starten har KU Leuven været baseret i byen, der deler sit navn. Leuven er en behagelig, sikker og livlig studentby, hvor århundrederrig historie møder banebrydende videnskab. Universitetet tilbyder også uddannelser på campus i 11 belgiske byer, herunder Bruxelles, Gent og Antwerpen.

Mission statement

KU Leuven opfylder sin mission ved at levere høj kvalitet tværfaglig forskning og uddannelse med en katolsk signatur.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

  • Leuven

    Sint-Michielsstraat 4, 3000, Leuven

Chat with students

Spørgsmål