European Master in Sustainable Food Systems Engineering, Technology and Business
KU Leuven
Nøgleinformation
Campus placering
Leuven, Belgien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* For mere information om vores studieafgifter, besøg venligst www.kuleuven.be/tuitionfees
Introduktion
KU Leuven Online åben dag
KU Leuven arrangerer en online åben dag onsdag den 1. december 2021 for at informere studerende om deres engelsksprogede programmer. Oplev Europas mest innovative universitet og lær mere om vores internationale programmer, optagelser, boliger og meget mere. For mere information, besøg .
Denne toårige europæiske master fremmer innovation og teknologi for at hjælpe dig med at udmærke dig med fremtidige behov og bæredygtighed inden for vores FOOD4S ("food force") paradigme: Sustainable Food Systems Science and Engineering.
Hvad handler programmet om?
European Master of Food Science, Technology and Business (Ghent et al) anvender en tværfaglig tilgang til en bred vifte af emner under paraplyen af fødevarevidenskab.
Uddannelsen byder på dybdegående kurser, et fagligt kompetencemodul og et kandidatafhandlingsprojekt, som giver mulighed for specialisering inden for områderne Innovativ Teknologi, Energi og Fødevarekæder, Risiko og Sikkerhed og Bæredygtig Fødevareproduktion og Forretning. Efter en vellykket eksamen modtager du en fællesgrad.
Er dette det rigtige program for mig?
For at være berettiget skal du have opnået en bachelorgrad i fødevarevidenskab og -teknologi, kemi, biologiske videnskaber, ingeniørvidenskab eller et beslægtet område inden for fødevarevidenskab.
Den ideelle kommende studerende er:
- Opsat på at udvikle en karriere inden for fødevarevidenskab og -teknologi relateret til fødevareproduktion, forarbejdning og sundhed.
- Opmærksom på behovet for øget fødevarekvantitet og kvalitet til en voksende befolkning.
- Interesseret i fødevarevidenskab ved hjælp af bioteknologi for at få indsigt i implikationerne af de anvendte teknologier.
- Den studerende skal udvise færdigheder i mundtlig og skriftlig engelsk.
Mål
Målet med programmet er at:
- Sørge for det læringsmiljø, der er nødvendigt for elevernes udvikling.
- Fremme en forståelse af fødevarevidenskab, teknologi og forretning.
- Fokus på elevcentreret læring.
- Udbyde moduler inden for kerneområder og en række moduler inden for udvalgte valgfrie områder, hvor partnere har ekspertisecentre, og hvor de studerende ønsker at udvikle specifik ekspertise. Modulerne vil udvikle udvalgte emner til forkant med eksisterende viden.
- Fremme en kritisk evaluering af den videnskabelige og teknologiske udvikling, og hvordan de påvirker de udvalgte moduler.
- Giv forelæsninger, laboratorier, tutorials, seminarer, workshops og besøg på stedet, hvor den studerende vil blive guidet gennem en proces med personlig videnskabelig opdagelse og udvikling.
- Fremme en europæisk dimension ved at gøre det lettere for den studerende at gennemføre modulerne eller projektet i forskellige europæiske partnerinstitutioner.
- Fremme en global dimension gennem udveksling af forskere og studerende med tilknyttede medlemsinstitutioner.
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Struktur
Programmet er et toårigt program, der er organiseret i et klart modulopbygget format bestående af ti moduler i det første år og med evaluering ved afslutningen af hvert modul.
Du skal deltage i seks obligatoriske kurser og fire valgfrie kurser, der tilrettelægges af institutioner med ekspertise på området.
Du gennemfører et fagligt kompetencemodul og arbejder på et videnskabeligt projekt i en af partnerinstitutionerne eller på en godkendt arbejdsplads, som kulminerer i din kandidatafhandling.
Programresultat
Generelle læringsresultater
- Evne til kritisk at vurdere den seneste udvikling inden for fødevarevidenskab, -teknologi og -virksomhed;
- En kritisk vurdering af nye spørgsmål og fremtidige globale retninger inden for generelle spørgsmål og inden for fødevareproduktion og -forarbejdning.
- En nysgerrig tilgang og evnen til at bidrage til innovativ forskning og udvikling i udvalgte moduler;
- Evne til at kommunikere effektivt og forsvare deres arbejde skriftligt, mundtligt og på plakater samt gode rapporterings- og præsentationsevner;
- Kritisk viden om den aktuelle udvikling inden for fødevarebioteknologi, fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring, produktudvikling og processtyring, forretning og økonomi i fødevareindustrien, innovationer inden for fødevareteknologi samt miljøpraksis og bæredygtighed;
- Bevidsthed om og viden om bedste praksis og lovgivning inden for fødevareproduktion, udvikling, forarbejdning, distribution og økonomi;
- Evnen til at vurdere og vælge den optimale metode;
- demonstrere faglige kompetencer inden for et valgt område.
Programundervisning
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder
Programmet forbereder kompetente medarbejdere til forskellige arbejdssektorer, herunder fødevareproduktion, fødevareforarbejdning, agribusiness og stillinger på uddannelsesinstitutioner, offentlige myndigheder og private virksomheder.
Du vil være yderst dygtig og forberedt til arbejde på højeste faglige niveau og i stand til at løse problemer og præsentere forskning.
Start din karriere, mens du studerer
I løbet af din bachelor- og kandidatuddannelse kan du allerede forme din egen profil ved at vælge en bestemt specialisering, studere i udlandet (Erasmus), tage et praktikophold eller starte din egen virksomhed.
Studenterkarrierecentret er glade for at sætte dig på rette vej mod din første erhvervserfaring. Centret coacher dig også i jagten på et interessant job og hjælper dig med jobsamtaler. For studerende, der ønsker at starte deres egen virksomhed, har KU Leuven også Lcie, KU Leuven -fællesskabet, der opmuntrer studerende med innovative og iværksættermæssige ideer.
Ved du ikke, hvor du skal starte? Studenterkarrierecentrets databaser indeholder tilbud om job, frivilligt arbejde, innovationsprojekter og studiejob. Du kan også besøge et af de arrangementer, som Karrierecenteret arrangerer.