Keystone logo
Kumamoto University

Kumamoto University

Kumamoto University

Introduktion

Kumamoto University ( KU ), et globalt aktivt forskningsuniversitet med rødder i lokalsamfund, har vedtaget et motto, der symboliserer universitetets unikke egenskaber og udtrykker dets væsentlige kvalitet: " KU Spirit."

Vision

Kumamoto University har til formål at bidrage til samfundet og det globale samfund ved at dyrke intelligente, moralske og dygtige mennesker, mens de arbejder for skabelse, arv og udvikling af viden i overensstemmelse med ånden i den grundlæggende uddannelsesret og skolelæringsloven.

Uddannelse Mål

For at dyrke unikke, kreative mennesker tilbyder universitetet en omfattende uddannelse baseret på en ensartet filosofi efterfulgt af alle vores bachelorafdelinger og kandidatskoler.

Vores bachelorafdelinger, ved hjælp af en bred uddannelse, indprenter studerende evnerne til international kommunikation, tilpasser sig informationsalderen og tænker og handler uafhængigt.

Vores ph.d.-skoler dyrker højt specialiserede medarbejdere med omfattende ræsonnementsevne, teknisk viden og internationalt anerkendte færdigheder ud over dyb indsigt i menneskeheden og naturen på baggrund af den bacheloruddannelse, som vores studerende får.

Som en institution, der er åben for offentligheden, tilbyder universitetet et sted, hvor folk kan engagere sig i livslang læring.

Placeringer

  • Kumamoto

    Kumamoto, Japan

    Spørgsmål