Keystone logo
Kuyper College

Kuyper College

Kuyper College

Introduktion

Kuyper er et førende Christian College i Grand Rapids, Michigan, med fokus på effektiv træning af studerende til at gøre en forskel i Guds verden. Og de gør det med ekstraordinære resultater, da de bruger det, de har lært på Kuyper, til at få indflydelse på andres liv i mere end 50 lande rundt om i verden.

Hos Kuyper sætter vi bibelsk tillid først til de studerendes akademiske og samfundserfaring gennem integrationen af en akademisk læseplan af høj kvalitet og et reformeret verdensbillede. Dette giver dem en velafrundet universitetsoplevelse og evnen til at se, forstå og leve hele livet gennem Skriftens linse.

Vi udruster også vores studerende til at blive ledere - træner dem til at tage ansvar for, hvem de er, til at acceptere, hvor Gud har placeret dem, og med de færdigheder, som han har givet dem, har en guddommelig indflydelse på andres liv.

Det er alt dette plus det ekstraordinære resultaldrevne engagement fra vores studerende til at tjene andre, der gør Kuyper College meget anderledes og unik i vores uddannelsesmæssige mission og miljø.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Grand Rapids

    East Beltline Avenue Northeast,3333, 49525, Grand Rapids

    Spørgsmål